NEONAIL - Summer Collection 2022
terug naar pressroom

NEONAIL - Summer Collection 2022

your summer, your way

Met trots presenteert NÉONAIL de zomer collectie, bestaande uit 12 nieuwe kleuren UV gellak. 


Deze zomer daagt NÉONAIL iedereen uit om te doen waar je van houdt, op de manier hoe jij dat wilt. Het is tijd voor plezier, genieten van mooi weer en een trendy zomermanicure.

 

De collectie bestaat uit een breed palet van vrolijke opvallende kleuren in verschillende afwerkingen, die passen bij iedere stijl. Ga voor intens rood en oranje, fris groen, oceaan blauw of nagels met sprankelende glitters. Deze nieuwe collectie weerspiegelt dé kleurentrends van zomer 2022. Zo past UV-gellak met glitters perfect bij de trendy "dotted nail" look.

 

De verschillende kleuren zijn geschikt om vele interessante looks te creëren voor elke gelegenheid. Daarbij zijn de mogelijkheden voor nail art eindeloos.  


Met de complete startersets van NÉONAIL creëer je thuis eenvoudig een salonwaardige manicure, die tot wel 21 dagen mooi blijft. Dit seizoen is het tijd om de kleurencollectie uit te breiden met de nieuwe 'your summer your way selectie.

 

Ontdek hier de 4 kleurenthema’s uit de collectie:


YOUR FUN
Een vakantie vol plezier, experimenteren met kleur en het ontmoeten van nieuwe mensen? Dan zijn de perfecte UV-gellakkleuren voor de zomer:  de groene TROPICAL STATE OF MIND, de felgele JUST MAKE FUN of de transparante lak met glinsterende deeltjes: CRAZY DARLING.

 


Prijs p/s: €10,99

 

YOUR HEART
Ben jij een romanticus die deze zomer een glorieuze, vurige liefde wil beleven? Of anderen inspireren om van zichzelf en wie ze zijn te houden? Ga deze zomer dan voor de roze kleuren: ME & YOU JUST US TWO of SELF LOVE CLUB. Voor een extra sparkle is de OOH I LOVE IT perfect!


Prijs p/s: €10,99

 

YOUR WAVES
Uren in het water doorbrengen, verschillende watersporten uitproberen en genieten van nieuwe ervaringen? Ga dan zeker voor de blauwe UV-gellak: SEA AND ME, de SURF’S UP; een blauwe tint met zilveren deeltjes of een lichtgroene lak voor de vakantie: OCEAN BABY.

 


Prijs p/s:  €10,99

 

YOUR SUN
Opzoek naar harmonie in het leven, fan van yoga en goed in het waarderen van de kleine dingen? Kies dan voor de rode UV-gellak WAY TO BE FREE, de transparante lak RAY OF SUNSHINE of ga voor STILL ON THE BEACH: een oranje UV-gellak.

 


Prijs p/s: €10,99

 

 

Alle producten van NEONAIL zijn exclusief verkrijgbaar via Douglas.nl 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van NEONAIL producten, kan er contact worden opgenomen worden met Nyima Sanneh | n.sanneh@simplypr.nl | 

over NEONAIL

NEONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 200 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NEONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.