Néonail presenteert de nieuwe wintercollectie: Midnight Match
terug naar pressroom

Néonail presenteert de nieuwe wintercollectie: Midnight Match

Ontdek de magie van de nacht met de nieuwe wintercollectie van Néonail. De mysterieuze aura van de nacht inspireert om nieuwe stijlen te creëren met zes unieke kleurcombinaties in zowel een klassieke als een glitter finish.

Midnight vibrance

Het kleurenpalet is gemaakt om thuis een professionele manicure te creëren. Mooie momenten, romantische avonden en ontmoetingen vol vreugde komen tot leven met de Midnight Match Collectie. Breng de kleuren op zichzelf aan of match de duo's met elkaar voor de beste look. 

Salonwaardige manicure
De kleurentinten zijn gemaakt met oog op de nieuwste trends in de herfst en winter. De gellak zorgt voor een prachtige kleur en glans die tot wel 21 dagen lang mooi blijft. De producten kenmerken zich door een sterke kleurpigmentatie en een goede weerstand tegen beschadiging.

 

Mix en match de twaalf kleuren met verschillende afwerkingen om keer op keer een stijlvolle look te creëren, met een boost vol zelfvertrouwen.

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Tessa Schoones
t.schoones@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NEONAIL - Kies deze zomer voor een iconische retro look
NEONAIL – The Muse In You
Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag
NEONAIL - Trust Your Glam

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

over NEONAIL

NÉONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 200 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NÉONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.