NEONAIL presenteert de nieuwe herfstcollectieNEONAIL presenteert de nieuwe herfstcollectie
terug naar pressroom

NEONAIL presenteert de nieuwe herfstcollectie

NÉONAIL presenteert de “Do what makes you happy!” collectie. Geïnspireerd door zoete chocolade pralines, creëerde zij nieuwe gellak kleuren, perfect voor de herfst. Dit seizoen daagt NÉONAIL ons uit om schoonheid, stijl en gevoel uit te drukken. De nieuwe collectie bevat alles wat we van een manicure verwachten: gewaagde kleuren, verschillende afwerkingen en moderne patronen waarmee iedereen stijl tot leven kan komen. 
 

Herfstachtige kleuren
De collectie bevat 11 mooie nieuwe kleuren in verschillende bruin-  en nude tinten, variërend van warm en klassiek tot opvallend en sprankelend. Ga voor “My True Self”: een donkere kleur met glanzende afwerking of kies voor zacht en subtiel met “Adventure Agents”. De kleuren in de collectie beschikken over een klassieke finish, een subtiele glans of een afwerking met glinsterende deeltjes.


Een salonwaardige thuismanicure
Met de complete NÉONAIL startersets creëer je  thuis heel gemakkelijk een salonwaardige manicure, die maar liefst 21 dagen mooi blijft. De gemakkelijke applicatie van de gellak is ideaal, ook voor beginners. Alle kleuren uit de herfstcollectie zijn zorgvuldig geselecteerd met oog op de laatste trends. De verschillende tinten passen goed bij elkaar en maken het mogelijk om voor iedere gelegenheid een interessante look te creëren

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Get festival-ready met de nieuwe gel stickers van NEONAIL
NEONAIL - Kies deze zomer voor een iconische retro look
NEONAIL – The Muse In You
Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

over NÉONAIL

NÉONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 200 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NÉONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.