NEON(AIL): Dé nageltrend van deze zomerNEON(AIL): Dé nageltrend van deze zomer
terug naar pressroom

NEON(AIL): Dé nageltrend van deze zomer

Deze zomer staat in het teken van een nieuwe trend: Neon! Geïnspireerd op deze felle tinten introduceert NÉONAIL de nieuwe zomercollectie: You’re A GODDESS. De twaalf vrouwelijke kleuren helpen om te stralen en omarmen je innerlijke godin.
 

Summer is coming
Zoals gespot bij meerdere celebrities zijn felgekleurde nagels helemaal hot. Hailey Bieber en Selena Gomez lieten hun neon looks zien op social media. Neon oranje, geel of groen, het kan allemaal! Deze zomer staat in het teken van krachtige uitstraling met een vrolijke energie.
 

You're a GODDESS
De nieuwe collectie van NÉONAIL bestaat uit een palet van echte eyecatchers, zoals zuurstokroze, felpaars, oranje en zeeblauw. Wissel af met de glitters voor een flash effect. Omarm je vrouwelijke kant met de kleuren Myself First en No Bra Club. Liever opvallend en een tikkeltje gewaagd? Dan zijn What I Want en Don’t Hide een perfecte keuze!
 

Het WOW-effect
De producten kenmerken zich door de sterke pigmentatie en makkelijke applicatie. Met een goede weerstand blijft de felbegeerde neonlook tot wel 21 dagen mooi.

De gelnagellak is te koop voor €10,99 per stuk met een inhoud van 7,2 ml.
 

De producten van NÉONAIL zijn verkrijgbaar via:
www.neonail.nl
www.douglas.nl
en in de Douglas winkels.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Tessa Schoones
t.schoones@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NEONAIL - Kies deze zomer voor een iconische retro look
NEONAIL – The Muse In You
Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag
NEONAIL - Trust Your Glam

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

NÉONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 200 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NÉONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.