Koningsdag met NEONAILKoningsdag met NEONAIL
terug naar pressroom

Koningsdag met NEONAIL

Op 27 april is het Koningsdag en kleurt Nederland oranje. Maak daarom jouw nagels Koningsdag-proof met NÉONAIL. Met de samenstelling van de unieke producten wordt een salonwaardige manicure gecreëerd die tot wel 21 dagen mooi blijft. Ga voor een klassieke look of een french manicure met oranje details. Toch in de mood voor een stralende touch? Wissel dan af met een topcoat vol glinsterende deeltjes. De speciale Pre-Base Quick Off maakt het na deze feestdag extra makkelijk om de manicure weer te verwijderen. Neutraal, opvallend of fel: met de Koningsdag essentials is iedere stijl mogelijk.

 

Revital Base Fiber Milky Cloud
Last van breekbare nagels? Dan is de Revital Base Fiber Milky Cloud de perfecte match. Deze basecoat dient als een soort pleister voor het aanbrengen van een laag gellak. De nylonvezels versterken en vullen het nageloppervlak op waar nodig is. Geef de nagels vorm met deze dikke consistentie en ervaar de voedende eigenschappen van de toegevoegde vitaminen E en B5.

Bon Voyage
De perfecte oranje neontint die niet alleen op Koningsdag straalt, maar ook moeiteloos mee de zomer in gaat. Dankzij de HEMA vrije formule zijn irritaties en overgevoeligheid voor dit bestandsdeel verleden tijd.

Top Sunblocker Pro
Zonlicht kan de manicure in de zomermaanden flets of bleek maken. Bescherm de kleurintensiteit en glans van gellak met de Top Sunblocker Pro. Ideaal voor het gebruik van felle kleuren.
Tip: gebruik na het aanbrengen een cleaner om de plaklaag te verwijderen.

Top Glow Gold Flakes
Kies voor een stralende afwerking met gouden glitter confetti in een flesje. Deze top maakt van elke manicure een feestje. Nail art beginners kunnen met een glittertop nét dat beetje extra geven aan hun manicure.

 

Pre-Base Quick Off
De naam zegt het al, dit is een product wat aangebracht wordt vóór de base. Breng één dun laagje aan op het midden van de nagel en strijk uit tot in de nagelranden. Laat twee minuten drogen.

 

Hoe wordt de manicure verwijderd na het gebruik van de Pre-Base Quick Off?
Gebruik eerst een buffer om de glanzende toplaag te verwijderen. Voeg vervolgens rijkelijk aceton toe aan de Nail Foil Wraps en wikkel deze om de nagels. Laat 8-10 minuten zitten. Wip met een houten manicure stick de complete gellak langzaam van de nagels af. De lak moet als het ware als een sticker van de nagels af gaan door de applicatie van de Pre-Base Quick Off. Verwijder eventuele resten door de nagel nogmaals zachtjes te bufferen.

 

De producten van NÉONAIL zijn verkrijgbaar via:
www.neonail.nl
www.douglas.nl - en in de Douglas winkels. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Tessa Schoones
t.schoones@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Get festival-ready met de nieuwe gel stickers van NEONAIL
NEONAIL - Kies deze zomer voor een iconische retro look
NEONAIL – The Muse In You
Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

NÉONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 200 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NÉONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.