Breng thuis gemakkelijk gelnagels aan met de starter sets van NEONAILBreng thuis gemakkelijk gelnagels aan met de starter sets van NEONAILBreng thuis gemakkelijk gelnagels aan met de starter sets van NEONAIL
terug naar pressroom

Breng thuis gemakkelijk gelnagels aan met de starter sets van NEONAIL

Naar de salon gaan voor een manicure met gellak kan tijdrovend en kostbaar zijn. Maar met de gelnagel kits van NÉONAIL creëer je thuis eenvoudig een salonwaardige manicure. De complete sets bevatten alles wat nodig is om thuis gemakkelijk gelnagels aan te brengen. 

 

Het innovatieve 3-stappensysteem is ongecompliceerd en bestaat uit het aanbrengen van een basecoat, de favoriete NÉONAIL kleur en een topcoat. Wanneer de stappen op correcte wijze gevolgd worden, blijft de manicure minstens 21 dagen mooi. De perfecte consistentie van de gellak zorgt voor een naadloze applicatie zonder strepen of vloeien in de nagelriemen. Doffe en afbrokkelende nagellakkleuren horen daarmee tot het verleden. Van klassieke nudetinten tot bijzondere neonkleuren: de producten van NEONAIL betoveren met intensieve, stralende glans, moderne kleuren en lange houdbaarheid. 

De manicure begint met een Starter Set: een complete set met alle tools om thuis zelf aan de slag te gaan. De collectie kleuren kan worden uitgebreid met losse NÉONAIL gellak kleuren die apart verkrijgbaar zijn. 

NÉONAIL Starter Set First Choice -  €40,70 
Met de NÉONAIL Starter Set First Choice kan er gemakkelijk een gellak manicure aangebracht worden. De set bevat één gellak kleur: Sexy Red, een van de bestsellers. Daarmee is de First Choice Starter Set perfect om mee te beginnen, waarna de collectie NÉONAIL gellak kleuren kan worden uitgebreid met de verschillende seizoen collecties. De Base/Top 2in1 is een base- en topcoat in één flesje. Deze kan zowel onder als boven de gellak gebruikt worden. De compacte LED lamp en accessoires maken de starter set compleet.   
 
De set bevat:
Sexy Red – helder rood (7,2ml)
Base/Top 2in1
LED-lamp ECO 10 W/36
Nail Cleaner 50 ml
Aceton Remover 50 ml
Nagelvijl 80/100
Houten manicurestokjes 


NÉONAIL Smart Set Extra - €81,50 
De Smart Set Extra komt met zes gellak kleuren in een koeler en donkerder kleurenpalet. Daarnaast bevat deze set een 3D Powder Holo Effect poeder zodat er met nail art geëxperimenteerd kan worden. Met het poeder kunnen nagels met een chromen afwerking gecreëerd worden. Zoals alle starter sets is ook de Smart Set Extra uitgerust met een sterke LED lamp en accessoires voor zowel het aanbrengen als verwijderen van de gellak. 
 
De set bevat:
Silver Grey – Grijs met paarse ondertoon (3 ml)
Forever Calm – Diepe roodtint (3 ml)
Raspberry Red – Frisse frambooskleur (3 ml)
Hot Cocoa – Bleek beige (3 ml)
Cashmere Rose – Zacht roze (3 ml)
Dark Cherry – Intense kersen (3 ml)
3D Powder Holo Effect
18W/16 LED-lamp met LCD-display
Hard BASE
Hard TOP
Nail Cleaner en Aceton UV Gel Polish Remover
Accessoires: polijstblok, nagelvijl, wattendoekjes.


NÉONAIL Starter Set Adorable - €91,70 
De Starter Set Adorable is de aangewezen set voor ieder met minder stevige of broze nagels doordat deze de NÉONAIL specialty basecoat bevat. De Revital Base Fiber is een basecoat die de nagel voedt, beschermt en het nagelbed opbouwt. Hierdoor kan de nagel tot wel 1cm verlengd worden. Deze set beschikt verder ook over een LED lamp, accessoires en 5 vrolijke gellak kleuren. 
 
Deze set bevat:
Spread Love – Heldere roodtint (3 ml)
Merry Bright – Klassiek beige (3 ml)
Shiny Rose – Roségouden glitters (3 ml)
Rosy Memory – Oudroze (3 ml)
Candy Cane – Hot pink (3 ml)
Revital Base Fiber basecoat
Top Shine Bright topcoat
LED-lamp 21 W/48
Nail Cleaner 50 ml 
Aceton 50 ml
Polijstblok 100/180
Houten manicure stokjes
Wattendoekjes


NÉONAIL Starter Set De Luxe - €122,31 
Met de uitgebreide Starter Set De Luxe kan er eindeloos geëxperimenteerd worden met nagel looks. Er is keuze uit maar liefst 5 roze/rode tinten om jouw look mee te personaliseren. Deze set beschikt over twee topcoats: Velour, een velvet afwerking in 3ml en Top Shine Bright, een extreme spiegelglans topcoat in 7,2ml. Ook deze set komt inclusief LED lamp en accessoires.
 
De set bevat:
Aloha Mood – Neon oranjerood (3 ml)
Sexy Red – De bestseller, klassieke rode kleur (3 ml)
Shiny Rose – Glitters met een rosé-toon (3ml)
Perfect Milk – Gebroken wit (3 ml)
Independent Women – Neutraal beige (3 ml)
Top Velour – Een matte top coat met een velvet afwerking (3 ml)
Hard Base basecoat (7,2 ml)
Top Shine Bright topcoat
LED-lamp 36 W/48 met LCD-display
Nail Cleaner 50ml
Aceton 50ml
Polijstblok 100/180
Houten manicure stokjes
Wattendoekjes

Het applicatie proces: 

1.     Druk de nagelriemen in of verwijder ze met de houten manicure stick. Maak de nagel dof met een polijstblok, vijl de nagels in jouw favoriete vorm en verwijder stof met Nail Cleaner. Breng daarna een dunne laag van de basecoat aan op de droge nagel en laat deze 60 seconden uitharden onder de LED-lamp.

2.     Kies jouw favoriete NEONAIL-kleur en breng wederom een dunne laag aan, ook deze moet ruim 60 seconden uitharden onder de lamp. Herhaal deze stap nogmaals om een intensere kleur op te bouwen. 

3.     Belangrijk! Elke laag moet minimaal 60 seconden onder de lamp. Wanneer je nagels te kort onder de lamp blijven, heeft dit effect hebben op het resultaat en de langdurigheid van je manicure. 

4.     Vervolgens breng je een dunne laag topcoat aan. Niet alleen ''verzegelt'' de topcoat jouw manicure, afhankelijk van het type topcoat kun je ook de finish bepalen zoals matte, shiny of velvet. 

5.     Bij de meeste topcoats moet de plaklaag nog verwijderd worden van de nagel. Met wat Nail Cleaner op een wattendoekje maak je elke nagel kort schoon, totdat de plaklaag verdwenen is. Uitzondering: velvet of Top Shine Bright topcoat, hier hoef je geen plaklaag te verwijderen. 

6.     Indien nodig kan je nu nog nagelolie gebruiken om de nagelriemen extra te verzorgen. Voilà! Je hebt nu een prachtige manicure die minstens 21 dagen mooi blijft.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NEONAIL - Kies deze zomer voor een iconische retro look
NEONAIL – The Muse In You
Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag
NEONAIL - Trust Your Glam

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

over neonail

NEONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 200 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NEONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.