Vier kerst met Muroexe Vier kerst met Muroexe
terug naar pressroom

Vier kerst met Muroexe

Muroexe, het perfecte en snelle kerstcadeau vanaf €35

Nog geen tijd gehad om een leuk cadeautje voor een geliefde, vriend of familie te kopen voor Kerst? Muroexe maakt het ons gelukkig wat makkelijker om snel een betaalbaar cadeau te scoren! Tijdens de kerstcampagne van 16 tot en met 22 december kunnen schoenen online worden besteld vanaf €35, die ook nog eens voor de Kerst worden geleverd. Vermijd dus de drukke winkelstraten, en wordt niet onnodig moe door eindeloos te zoeken naar cadeaus.

 

Het Spaanse schoenen- en accessoire merk is voor zowel mannen als vrouwen en ontwerpt collecties met een minimalistisch design, dat functioneel is en elegant voor het dagelijkse gebruik.Muroexe is 100% diervrij, en vertrouwt op technische materialen zonder dierlijke componenten.

 

Muroexe  is verkrijgbaar via de webshop en in de eerste Nederlandse Muroexe winkel in de Kalverstraat 163, Amsterdam. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Muroexe Limited Edition: Sigma
Muroexe opent eerste winkel in Nederland

LINKS

Website
Verkooppunten Muroexe

SOCIAL MEDIA Muroexe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de eerste dag dat Muroexe online kwam werden 11 paar schoenen verkocht, op de tweede en derde dag verkocht het merk niets. Vervolgens waren zij na deze start, compleet onverwachts binnen twee maanden uitverkocht! Nu een aantal jaar later heeft Muroexe meer dan 40 werknemers en 150.000 klanten wereldwijd.

 

Het lifestyle merk is opgericht in in 2013 Madrid door Esme Martin en Roberto Heredia. Esme begon haar carrière in de marketing met een focus op trendanalyse. Vervolgens werd zij directeur van een marketing en communicatie bedrijf dat Roberto heeft opgericht. Beiden geven in hun vrije tijd regelmatig lezingen en cursussen op universiteiten in heel Spanje.
 
Esme en Roberto hebben elkaar op de werkvloer ontmoet en samen Muroexe opgericht. Zij zijn hun droom om een hybride sneaker-to-shoe te ontwikkelen achteraan gegaan. De Muroexe schoen combineert het comfort van een sneaker met de elegantie van een schoen. De schoen is voor dagelijks gebruik op kantoor, met een minimalistisch design. Naast schoenen verkoopt Muroexe ook tassen, rugzakken en portefeuilles.