Muroexe Limited Edition: Sigma
terug naar pressroom

Muroexe Limited Edition: Sigma

More Comfortable, More Design, More Woman

Speciaal voor de moderne, hedendaagse vrouw presenteert Muroexe met trots haar limited edition: de Marathon Sigma. Deze nieuwste collectie belichaamt alles van wat we van de klassieke Muroexe schoen gewend zijn: het comfort van een sneaker met de elegantie van een schoen. De klittenbandsluiting hebben we nog niet in eerdere collecties gezien en zorgt voor een unieke persoonlijkheid van de schoen.


Waarom Sigma?
Sigma is de naam van een van de mooiste sterren in het sterrenstelsel. Daarnaast wordt de naam ook gebruikt als wiskundige som. De collectie is dus ontworpen om zowel praktisch als prachtig te zijn, net zoals de moderne vrouw vandaag de dag.

 

If it’s not Animal Free, it’s not Muroexe
De binnenkant van de schoen is gemaakt van het speciale ‘Memory Foam’ dat bij elke stap zacht aanvoelt. Verder is de schoen 100% animal free, het oppervlak is gemaakt van synthetisch en technisch leer. De Sigma is in een gelimiteerde oplage beschikbaar!

 

Muroexe is verkrijgbaar via de webshop en in de eerste Nederlandse Muroexe winkel in de Kalverstraat 163, Amsterdam. Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Vier kerst met Muroexe
Muroexe opent eerste winkel in Nederland

LINKS

Website
Verkooppunten Muroexe

SOCIAL MEDIA Muroexe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de eerste dag dat Muroexe online kwam werden 11 paar schoenen verkocht, op de tweede en derde dag verkocht het merk niets. Vervolgens waren zij na deze start, compleet onverwachts binnen twee maanden uitverkocht! Nu een aantal jaar later heeft Muroexe meer dan 40 werknemers en 150.000 klanten wereldwijd.

 

Het lifestyle merk is opgericht in in 2013 Madrid door Esme Martin en Roberto Heredia. Esme begon haar carrière in de marketing met een focus op trendanalyse. Vervolgens werd zij directeur van een marketing en communicatie bedrijf dat Roberto heeft opgericht. Beiden geven in hun vrije tijd regelmatig lezingen en cursussen op universiteiten in heel Spanje.
 
Esme en Roberto hebben elkaar op de werkvloer ontmoet en samen Muroexe opgericht. Zij zijn hun droom om een hybride sneaker-to-shoe te ontwikkelen achteraan gegaan. De Muroexe schoen combineert het comfort van een sneaker met de elegantie van een schoen. De schoen is voor dagelijks gebruik op kantoor, met een minimalistisch design. Naast schoenen verkoopt Muroexe ook tassen, rugzakken en portefeuilles.