Summer drinksSummer drinksSummer drinks
terug naar pressroom

Summer drinks

Geef de zomer een persoonlijk tintje!

Je laat gegarandeerd een positieve indruk achter wanneer je op een feestje verschijnt met een gepersonaliseerde fles drank van Make Your Own Spirit. Bij deze flessen gaat het zowel om de binnen- als de buitenkant; de kwalitatieve spirit wordt namelijk gebotteld in een fles naar keuze en het label is volledig naar eigen wens te ontwerpen. Dubbel feest dus! In de zomer valt er genoeg te vieren. Denk aan de tuinfeestjes, gezellige barbecues en lange avonden doorzakken met vrienden. De kwalitatieve spirits van Make Your Own Spirit vormen bovendien een ideale basis voor een zomerse cocktail. Met welke cocktail ga jij indruk maken?

 

Wat is MYOS?
Make Your Own Spirit is de naam van de webshop waarbij je jouw eigen persoonlijke drankfles kunt vormgeven. Allereerst maak je de keuze tussen premium gin, rum, wodka, whisky of vermouth en vervolgens kies je de kleur en de vorm van de fles waarin je de drank gebotteld wilt zien. De laatste stap is het personaliseren van het label met een eigen tekst of zelfontworpen logo. Hiermee kun je eindeloos variëren en zodoende ben je verzekerd dat jouw met zorg samengestelde fles uniek en origineel zal zijn. Eenmaal een bestelling afgerond, ontvang je de fles 2 à 3 dagen later gratis thuis. Gemakkelijk en snel heb je jouw eigen creatie in handen. So go ahead Picasso, the canvas is yours!

Wat is MYOS?

Make Your Own Spirit is de naam van de webshop waarbij je jouw eigen persoonlijke drankfles kunt vormgeven. Allereerst maak je de keuze tussen premium gin, rum, wodka, whisky of vermouth en vervolgens kies je de kleur en de vorm van de fles waarin je de drank gebotteld wilt zien. De laatste stap is het personaliseren van het label met een eigen tekst of zelfontworpen logo. Hiermee kun je eindeloos variëren en zodoende ben je verzekerd dat jouw met zorg samengestelde fles uniek en origineel zal zijn. Eenmaal een bestelling afgerond, ontvang je de fles 2 à 3 dagen later gratis thuis. Gemakkelijk en snel heb je jouw eigen creatie in handen. Bezoek dus gauw de website en laat jouw creativiteit los op de flessen van MYOS! 
 
Zomerse cocktailrecepten
Wanneer alle inspiratie is uitgegaan naar het ontwerpen van de perfecte fles, heb je wellicht geen zin meer om na te denken over de perfecte cocktail. Ook daarin voorziet Make Your Own Spirit graag. Lees verder voor enkele receptideeën om de meest smakelijke cocktails te bereiden met jouw favoriete spirit!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Deze startup levert het relatiegeschenk waar je wél op zit te wachten
Kerst 2018
Oud & Nieuw 2018
World Gin Day

LINKS

Website MYOS

SOCIAL MEDIA Make Your Own Spirit

Zomerse cocktail ideeën

Basil Smash
Ingrediënten:

 •  5 cl MYOS "Viola" Gin
 • 1,5 cl vers citroensap
 • 1,5 cl suikersiroop
 • Handje vol van basilicum blaadjes
 • Soda water

 

Bereiding:
Plet de basilicum blaadjes en doe deze samen met het citroensap in een shaker. Voeg gin, suikersiroop en ijs toe en shake gedurende 15 seconden. Haal de drank tweemaal door een zeef en serveer dit in een glas met ijs. Garneer de cocktail met een basilicum blaadje.

 

Moscow Mule
Ingrediënten:

 • 5 cl MYOS ‘1957” Wodka
 • 1,5 cl vers limoensap
 • 12,5 cl ginger beer

 

Bereiding:
Pers het limoensap in een mule of jar. Voeg ijsblokjes toe en giet de Wodka & Ginger Beer hierbij. Garneer met een schijfje limoen.

 

Ubrundi storm
Ingredienten:

 • 5cl MYOS "Ubrundi" Spiced rum
 • 12,5 cl Fever-tree ginger beer
 • 1/2 limoen (half)

 

Bereiding:
Vul een highbalglas met ijs en pers een halve limoen uit. Voeg de spiced rum en de gemberbier toe.
Garneer het geheel met een schijfje limoen.

 

Vermouth Tonic
Ingrediënten:

 • 6cl MYOS "Cinto" Bianco vermouth
 • 6cl Fever - Tree Indian Tonic
 • Zeste van sinaasappel

 

Bereiding:
Giet de Vermouth en Tonic samen in een goed met ijs gevuld glas en roer de cocktail eenmaal door. 
Maak de cocktail helemaal af door een stuk sinaassapelrasp in het glas toe te voegen.