Speciaal voor VaderdagSpeciaal voor Vaderdag
terug naar pressroom

Speciaal voor Vaderdag

Maak indruk op je vader met een fles op maat

Op zondag 19 juni is het Vaderdag. Deze speciale dag moet gevierd worden met iets sterkers dan een paar sokken. Kies daarom dit jaar voor de gepersonaliseerde bottles van Make Your Own Spirit. Deze flessen zijn een lust voor het oog tussen alle andere traditionele flessen in de drankenkast. Bij MYOS kies je zelf de kwalitatieve spirit die vervolgens wordt gebotteld in een fles naar keuze. Bovendien is het label volledig naar eigen wens te ontwerpen. Een fles op maat voor elke vader! Met welke fles ga jij indruk maken op jouw vader?

 

Wat is MYOS?
Make Your Own Spirit is de naam van de webshop waarbij je jouw eigen persoonlijke drankfles kunt vormgeven. Allereerst maak je de keuze tussen premium gin, rum, wodka, whisky of vermouth en vervolgens kies je de kleur en de vorm van de fles waarin je de drank gebotteld wilt zien. De laatste stap is het personaliseren van het label met een eigen tekst of zelfontworpen logo. Hiermee kun je eindeloos variëren en zodoende ben je verzekerd dat jouw met zorg samengestelde fles uniek en origineel zal zijn. Eenmaal een bestelling afgerond, ontvang je de fles 2 à 3 dagen later gratis thuis. Gemakkelijk en snel heb je jouw eigen creatie in handen. So go ahead Picasso, the canvas is yours!

Wat is MYOS?

Make Your Own Spirit is de naam van de webshop waarbij je jouw eigen persoonlijke drankfles kunt vormgeven. Allereerst maak je de keuze tussen premium gin, rum, wodka, whisky of vermouth en vervolgens kies je de kleur en de vorm van de fles waarin je de drank gebotteld wilt zien. De laatste stap is het personaliseren van het label met een eigen tekst of zelfontworpen logo. Hiermee kun je eindeloos variëren en zodoende ben je verzekerd dat jouw met zorg samengestelde fles uniek en origineel zal zijn. Eenmaal een bestelling afgerond, ontvang je de fles 2 à 3 dagen later gratis thuis. Gemakkelijk en snel heb je jouw eigen creatie in handen. Bezoek dus gauw de website en laat jouw creativiteit los op de flessen van MYOS! 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Deze startup levert het relatiegeschenk waar je wél op zit te wachten
Kerst 2018
Oud & Nieuw 2018
World Gin Day

LINKS

Website MYOS

SOCIAL MEDIA Make Your Own Spirit