Love BottlesLove BottlesLove BottlesLove Bottles
terug naar pressroom

Love Bottles

Make your own Love Bottle

Liefde gaat door de lever

Niets is zo moeilijk als het vinden van een origineel cadeau voor je geliefde. Ga je voor romantisch? Of toch liever iets praktisch? Een spannende belevenis geven is natuurlijk ook heel leuk… Herkenbare struggles? Gelukkig hebben de jongens van Make Your Own Spirit hét perfecte cadeau voor iedere gelegenheid bedacht! Via de webshop www.makeyourownspirit.com heb je namelijk in slechts een paar eenvoudige stappen een kwalitatieve drank in huis die je helemaal kan personaliseren met een toffe afbeelding of een eigen tekst. Dag stress, hallo ultiem cadeau!

 

Drie stappen, snel in huis

Eenmaal in de webshop van MYOS maak je de keuze tussen premium gin, rum, wodka, whisky of vermouth. Deze spirits worden gemaakt in samenwerking met de meest ervaren stokers, waardoor je je over de kwaliteit en de smaak geen zorgen hoeft te maken. Vervolgens kies je de kleur en de vorm van de fles waarin je de drank gebotteld wilt zien. De laatste stap is het personaliseren van het label met je eigen tekst of logo. Hiermee kun je eindeloos variëren en zodoende ben je verzekerd dat jouw met zorg geselecteerde cadeau daadwerkelijk uniek en origineel zal zijn. Eenmaal een bestelling geplaatst dan is het enkel nog afwachten totdat deze aan huis geleverd wordt. Wedden dat jouw zelf ontworpen fles een ereplekje krijgt? Go ahead Picasso, the canvas is yours!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Deze startup levert het relatiegeschenk waar je wél op zit te wachten
Kerst 2018
Oud & Nieuw 2018
World Gin Day

LINKS

Website MYOS

SOCIAL MEDIA Make Your Own Spirit

Love Potion

Na je geliefde verrast te hebben met een gepersonaliseerde fles gin ga je samen genieten van een heerlijke cocktail in de kleur van de liefde. De fris zure smaak van granaatappel met de ongelooflijke geur van rozemarijn zijn een perfecte match.

 

Ingrediënten:
60 ml Premium Citrus gin van Make Your Own Spirit
30 ml granaatappelsap (gebruik het sap van de pitjes)
15 ml citroensap
15 ml suikersiroop of agavesiroop.
2 takjes rozemarijn
Granaatappelpitjes, als garnituur
Bruiswater of tonic, om af te toppen
IJsblokjes
 
How to make this love potion?
Doe de gin, het citroensap en het granaatappelsap in een cocktailshaker, voeg de agave of suikersiroop en ijsblokjes toe en schudt goed. Vul een cocktailglas met ijsblokjes en giet uit. Top af met een beetje tonic of spuitwater. Als finishing touch garneer je de cocktail met een takje rozemarijn en enkele granaatappelpitjes.