terug naar pressroom

LOBERON - FUZZY PEACH

LOBERON omarmt dit voorjaar de kleur Fuzzy Peach met een uitgebreide selectie van meubelstukken en accessoires die deze betoverende kleur tot leven brengen. Deze warme en zachte tint, ergens tussen roze en oranje, belichaamt een gevoel van gevoeligheid en verfijning.

 

Peach Fuzz brengt helderheid, frisheid en licht naar voren, en past moeiteloos in diverse interieur settings. De kleur voegt vleugje zoetheid en gevoeligheid toe en sluit goed aan bij natuurlijke elementen. Van fauteuils tot gezellige banken, knusse kussens, decoratieve kaarsen, glaswerk en verlichting - De Fuzzy Peach items stralen een onmiskenbare huiselijke sfeer uit. De kleur belooft een unieke, warme uitstraling te creëren die de persoonlijke stijl van elk individu weerspiegelt. Daarnaast zijn deze items ook ideaal om je interieur Koningsdag proof te maken! 

 
De LOBERON SPRING'23 collectie is vanaf 2 januari 2024 is verkrijgbaar via www.loberon.com
Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom
 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borslap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

LOBERON - SUMMER 2024
LOBERON - SPRING 2024
LOBERON - EASTER 2024
LOBERON - KERST 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA LOBERON

LOBERON is een snelgroeiend e-commercebedrijf dat staat voor hoogwaardige meubel- en lifestyleproducten. Opgericht in 2012 in Neurenberg, Duitsland, is het bedrijf nu al een van de toonaangevende aanbieders in deze sector in Duitsland. LOBERON is ook gevestigd in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Nederland, België en Polen. Het exclusieve en brede assortiment wordt verkocht via de online shop en online verkooppartners.