LOBERON - Christmas is coming
terug naar pressroom

LOBERON - Christmas is coming

De feestdagen staan voor de deur en er is geen betere manier om het huis te decoreren dan met LOBERON. Alle meubels en accessoires zijn met liefde geselecteerd om een sfeer van stijlvolle gezelligheid te creëren.

 

Van een uitgebreide selectie aan kerstversieringen, tot aan decoratieve items voor de kersttafel die een vleugje elegantie toevoegen aan het diner. Ontdek ook de sfeervolle verlichting, selectie kaarsen & knusse dekens om de warmte in huis te halen. 

 

Of je nu op zoek bent naar de perfecte kerstcadeaus, het huis wilt versieren voor de feestdagen, of gewoon wilt genieten van de warmte van het seizoen, LOBERON heeft alles wat hiervoor nodig is.

 

LOBERON is verkrijgbaar via www.loberon.com
Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borslap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

LOBERON - KERST 2023
LOBERON - HERFST 2023
LOBERON - WINTER 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA LOBERON

LOBERON is een snelgroeiend e-commercebedrijf dat staat voor hoogwaardige meubel- en lifestyleproducten. Opgericht in 2012 in Neurenberg, Duitsland, is het bedrijf nu al een van de toonaangevende aanbieders in deze sector in Duitsland. LOBERON is ook gevestigd in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Nederland, België en Polen. Het exclusieve en brede assortiment wordt verkocht via de online shop en online verkooppartners.