Knit-ted - Zomerse breisels Knit-ted - Zomerse breisels
terug naar pressroom

Knit-ted - Zomerse breisels

Katoen en linnen zijn niet de enige materialen om koel de zomermaanden mee te vieren. Bij stijgende temperaturen, hoeven gebreide items niet achter in de kast verstopt te worden. Sterker nog, het Nederlandse merk Knit-ted gelooft dat de volgende zomerse breisels onmisbare items zijn. 

 

Bold & the beautiful

Ga voor groot en opvallend en voeg te pas en te onpas een gebreid vest toe aan zomerse looks. Het Becky vest is chunky, zacht en volumineus. Prachtig te combineren op t-shirts, tanktops en jurkjes voor een makkelijke overgang van dag naar avond.

 

Flaxin’ in flaxen
Luchtige en transparante breisels gemaakt van linnen en katoen zijn de ultieme items om laagjes mee te creëeren. Dunne breisels met ‘ketting’ patroon vormen zich naar ieders silhouet en zijn feilloos te combineren met een lichte denim of linnen broek. Of draag één van de zandkleurige vestjes tijdens een stranddag als luchtige cover-up over een bikini.

 

Soft as a peach

De gebreide broek is hét antwoord voor degenen die het zat zijn om elke dag dezelfde saaie loungewear te dragen. Glij in de items uit de peachskin serie – casual items gemaakt van een blend van recycled katoen en zijde. Switch van bank naar diner en stijl het af met mooie hakken.  

 

Merino yes

Merino wol in de zomer? Absoluut. Perfect voor de frissere dagen, maar ook licht genoeg om in de zon te genieten. Knit-ted’s 100% merino wollen styles zijn zacht en sponsachtig en voegen structuur toe aan je outfit. Match de wol met een zijden midi skirt of lichte denim shorts. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted - Spring/Summer 2023
Knit-ted: Wear your greens
Knit-ted - Faux Shearling
Knit-ted - Faux leather

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, een focus op hoe mode een rol speelt in het leven van de moderne vrouw van vandaag. Knit-ted heeft inmiddels naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België en Ierland.