Knit-ted - Summer BeigeKnit-ted - Summer Beige
terug naar pressroom

Knit-ted - Summer Beige

Met stijl, eenvoud, comfort en kwaliteit als kenmerkende eigenschappen, toont Knit-ted zijn gemakkelijke maar verfijnde draagbaarheid. De SS21 collectie benadrukt deze eigenschappen door het gebruik van een rustig kleurenpalet waarin verschillende fijne nude tinten gecombineerd kunnen worden. 


Van linnen jurken tot prachtige blouses en heerlijke gebreide vesten in nude & beige tinten. Combineer deze pieces met complementaire tinten zoals bruin, camel en gebroken wit voor een chique & effortless style deze zomer.

 

De sensualiteit en de kracht van de collectie staan tegenover de dynamiek van de wereld van vandaag, weerspiegeld in stijlen die met vertrouwen en elegantie gedragen kunnen worden. Het creëert de relaxte Knit-ted look met een elegante moderne twist. 

 

De Knit-ted SS21 collectie is verkrijgbaar in de webshop & winkels.

Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: Wear your greens
Knit-ted - Faux Shearling
Knit-ted - Faux leather
Knit-ted - Breisels

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

 

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, een focus op hoe mode een rol speelt in het leven van de moderne vrouw van vandaag. Knit-ted heeft inmiddels naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België en Ierland.