Knit-ted SS22 - Soulful LivingKnit-ted SS22 - Soulful Living
terug naar pressroom

Knit-ted SS22 - Soulful Living

Soulful Living

Knit-ted introduceert ‘Soulful Living’ als eerste kleurthema van hun SS’22 collectie. De items stralen positiviteit uit en bevatten de perfecte transitionele kleuren tussen lente en zomer. 

 

De Soulful Living items zijn minimalistisch, stijlvol en elegant. De warme en neutrale Nude, Nougat en Pink tinten zijn geïnspireerd op de zachte en intieme aanraking van handpalmen. De tinten Sunkissed Yellow, Berry en Honey vormen een frisse aanvulling op het thema. Met de rijke en weelderige Vulcan kleur kunnen de boterzachte pastelkleuren van dit seizoen eindeloos gecombineerd worden. 

 

Begin de zomer in de nieuwste designs van Knit-ted.

 

De Knit-ted SS22 collectie is verkrijgbaar in de Knit-ted webshop

Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nina Charbon
n.charbon@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: Wear your greens
Knit-ted - Faux Shearling
Knit-ted - Faux leather
Knit-ted - Breisels

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, een focus op hoe mode een rol speelt in het leven van de moderne vrouw van vandaag. Knit-ted heeft inmiddels naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België en Ierland.