Knit-ted - Spring/Summer 2023Knit-ted - Spring/Summer 2023
terug naar pressroom

Knit-ted - Spring/Summer 2023

Met trots presenteert Knit-ted de spring/summer collectie voor 2023. Knit-ted blikt met deze collectie terug in het verleden en volgt haar tradities. Ook dit seizoen legt het Nederlandse merk de nadruk op breisels met een natuurlijke textuur, ruime en gemakkelijk te dragen vormen in Cotton Voile & aards linnen.

 

De collectie omvat een verzameling van kleuren die ‘krachtig nostalgisch’ en ‘romantisch modern’ zijn. Aardse kleuren zoals Buttermilk, Sand en Fudge. Dromerige kleuren zoals Green Tea en Soft Lilac. En paradijselijke kleuren als Mint, Lavender, Mango en Lemon die doen denken aan de zonsondergang. 


De items variëren van comfortabele shorts en broeken tot aan easy jurken en elegante blouses. 

Vind ook dit seizoen Knit-ted’s tradities terug door het gebruik van pure materialen, in zowel breisels als geweven items.
"A modern interpretation of the classic’’ 

 

De Knit-ted SS23 collectie is vanaf maart verkrijgbaar in de Knit-ted webshop. 
Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: An island story
Knit-ted: Fresh knitted layers
Knit-ted: Autumn/Winter 2024
Knit-ted: Spring-summer 24

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, met een focus op comfort. 

 

Knit-ted richt zich op key pieces van hoogwaardige stofkwaliteiten waarmee een duurzame capsule wardrobe mee opgebouwd kan worden. Deze key pieces zijn essentials die elk seizoen terugkomen, in seizoenskleuren of aanpassingen in design, en zijn makkelijk te combineren met items uit vorige seizoenen. Knit-ted noemt het ‘wear now, wear later and have forever’ pieces.

 

De collecties worden gemaakt met integriteit en streven naar de hoogste kwaliteit materialen. Respect voor planeet, dier en mens staat daarbij centraal. 

Knit-ted heeft naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België, Ierland en Oostenrijk. Het merk brengt twee damescollecties per jaar uit; Autumn/Winter en Spring/Summer.