Knit-ted - Spring/Summer 2022Knit-ted - Spring/Summer 2022
terug naar pressroom

Knit-ted - Spring/Summer 2022

Met trots presenteert Knit-ted de spring/summer collectie voor 2022. Ongedwongen, elegant en zelfverzekerd zijn essentiële waarden voor Knit-ted en dit is precies wat deze collectie uitstraalt. Petra Stapper, designer van Knit-ted, ontwierp de collectie vanuit drie kleurthema’s: Soulful Living, Organic Harmony en Home Coming.

 

Soulful Living
Soulful Living, staat in het teken van positiviteit. De warme en neutrale Nude, Nougat en Pink tinten zijn zacht en intiem, terwijl de kleuren Sunkissed, Yellow, Berry en Honey een frisse aanvulling hierop zijn. De rijke kleur Vulcan is eindeloos te combineren met de pastelkleuren van dit seizoen.

 

Organic harmony 
Blauwtinten als Ocean en Oyster worden in dit tweede kleurthema, gecombineerd met warme gedempte tinten als Root en Fanco. Deze kleuren geven het thema een organische look en zijn een harmonieuze tegenhanger van het warme en neutrale thema Soulful Living.

 

Home Coming
De kleuren uit het thema Home Coming zijn prachtig te combineren met de items uit de Soulful Living en Organic Harmony thema’s. Ze zijn bedoeld als neutrale en heldere basis voor deze spring/summer 2022 collectie, door gebruik te maken van de kleuren White, Ivory, Pebbles, Buttermilk en Sand.  

 

De Knit-ted SS22 collectie is vanaf januari verkrijgbaar in de Knit-ted webshop

Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette ten Berge-Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted - Breisels
Knit-ted - Homecoming
Knit-ted - Autumn/Winter 2022
Knit-ted - Zomerse breisels

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

 

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, een focus op hoe mode een rol speelt in het leven van de moderne vrouw van vandaag. Knit-ted heeft inmiddels naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België en Ierland.