Knit-ted - Easy knitwear
terug naar pressroom

Knit-ted - Easy knitwear

Maak kennis met de nieuwe SS23 knitwear collectie van Knit-ted. Weelderig alpaca/merino wol en klassieke stijlen in frisse tinten; Comfortabel én stijlvol. 

 

De Easy knitwear collectie bestaat uit pullovers en cardigans in verschillende modellen en stijlen. De knitwear is een mix van wol, katoen, linnen en zijde - een mooie balans tussen lichtheid en structuur. Ultieme stukken voor iedere gelegenheid; luchtig genoeg voor de warmere dagen en makkelijk in laagjes te dragen op de frissere lente- & zomeravonden. 

 

​Bijzonder aan deze collectie is dat de kleuren zijn ontwikkeld uit verspild voedsel, en daarmee 100% natuurlijk is. Kies voor vertrouwde tinten als Sand, Buttermilk en Off white, of ga voor opvallende kleuren zoals Lavender, Lemon, Green Tea en Blue

 

De collectie is vanaf maart verkrijgbaar in de Knit-ted webshop
Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: An island story
Knit-ted: Fresh knitted layers
Knit-ted: Autumn/Winter 2024
Knit-ted: Spring-summer 24

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, met een focus op comfort. 

 

Knit-ted richt zich op key pieces van hoogwaardige stofkwaliteiten waarmee een duurzame capsule wardrobe mee opgebouwd kan worden. Deze key pieces zijn essentials die elk seizoen terugkomen, in seizoenskleuren of aanpassingen in design, en zijn makkelijk te combineren met items uit vorige seizoenen. Knit-ted noemt het ‘wear now, wear later and have forever’ pieces.

 

De collecties worden gemaakt met integriteit en streven naar de hoogste kwaliteit materialen. Respect voor planeet, dier en mens staat daarbij centraal. 

Knit-ted heeft naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België, Ierland en Oostenrijk. Het merk brengt twee damescollecties per jaar uit; Autumn/Winter en Spring/Summer.