Knit-ted - Crispy cottonKnit-ted - Crispy cotton
terug naar pressroom

Knit-ted - Crispy cotton

Zo fijn en luchtig was een collectie nog nooit. Knit-ted introduceert ‘Crispy Cotton’, gemaakt van Popeline en Voile cotton. Gemakkelijke stijlen en lichte garen die perfect zijn voor de warme dagen in het verschiet.

Popeline

De Popeline items zijn gemaakt van 100% organisch katoen. Deze vloeiende en luchtige stof voelt aan als een frisse wind. De zachte pastelkleuren in combinatie met het comfort en klassieke pasvormen, laten een krachtige indruk achter.

Voile cotton

Voile cotton bestaat uit biologische katoenvezels van een geweldige kwaliteit. Een lichte stof met een zacht delicaat oppervlak en daardoor perfect voor jurken en blouses.

Deze fijne materialen maken het mogelijk om stijlvol en cool te blijven tijdens iedere gelegenheid.

 

Goed om te weten: beide stofkwaliteiten hebben de OEKO-TEX® Standaard 100 certificering, wat betekent dat ze vrij zijn van schadelijke materialen. 

 

Klik hier voor de Popeline reeks en hier voor de Voile cotton items. 
Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: An island story
Knit-ted: Fresh knitted layers
Knit-ted: Autumn/Winter 2024
Knit-ted: Spring-summer 24

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, met een focus op comfort. 

 

Knit-ted richt zich op key pieces van hoogwaardige stofkwaliteiten waarmee een duurzame capsule wardrobe mee opgebouwd kan worden. Deze key pieces zijn essentials die elk seizoen terugkomen, in seizoenskleuren of aanpassingen in design, en zijn makkelijk te combineren met items uit vorige seizoenen. Knit-ted noemt het ‘wear now, wear later and have forever’ pieces.

 

De collecties worden gemaakt met integriteit en streven naar de hoogste kwaliteit materialen. Respect voor planeet, dier en mens staat daarbij centraal. 

Knit-ted heeft naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België, Ierland en Oostenrijk. Het merk brengt twee damescollecties per jaar uit; Autumn/Winter en Spring/Summer.