Knit-ted - BreiselsKnit-ted - Breisels
terug naar pressroom

Knit-ted - Breisels

Tijdens de koude dagen zijn tijdloze knits onmisbaar in iedere garderobe. In de nieuwste Fall/Winter collectie combineert Knit-ted warmte met luxe en comfort. De moderne breisels komen in natuurlijke kleuren, verfijnde materialen en ongecompliceerde stijlen. De breisels van Knit-ted zijn een musthave voor iedereen.

 

The key to simplicity
De breisels uit de collectie kenmerken zich door een klassiek kleurenpallet van natuurtinten die gemakkelijk te stylen zijn. Daarnaast werkt Knit-ted met veel verschillende materialen. De zachte afwerkingen en pasvormen zorgen voor comfort en een tijdloze alledaagse look, met als belangrijkste kenmerk de easy wearability. 

 

Ontdek de verschillende materialen: 

 

Solit hair capsule
Met een comfortabele fit zorgt de Solit hair-blend voor een stijlvolle vrijetijdslook. Het materiaal heeft een one of a kind "fuzzy look’" terwijl het een natuurlijke elasticiteit behoudt.

 

Astro50
Met een zachte en luchtige touch is de Astro50 mix een van de luxere materialen uit de collectie. De gecertificeerde duurzame mohair vezels worden verkregen van de eerste schering van geitenwol en zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

Aspen capsule
Met een opperste zachtheid en subtiele oppervlaktebeharing is de Aspen capsule elegant en licht met een verwarmende look and feel. Deze Aspen Alpaca / Merino mix is gecertificeerd met de Responsible Wool Standard.

 

Peachskin ECO capsule
Als luxueus mengsel van zijde en katoen geeft de Peachskin ECO capsule een zachte touch met een vloeiende drapering. Met een lichte sterkte van katoen en de luxe en kwaliteit van zijde is dit duurzame garen perfect voor ieder seizoen.
 
New England ECO capsule
Bestaande uit 100 procent extra fijn merinowol uit Australië is deze capsule Knit-ted’s embleem in het streven naar duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid. De vezels worden met finesse gesponnen en gekleurd om een uitzonderlijke kwaliteit te creëren.  

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: Autumn/Winter 2024
Knit-ted: Spring-summer 24
Knit-ted: Sleek & Chic
replika by Knit-ted

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Over Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, een focus op hoe mode een rol speelt in het leven van de moderne vrouw van vandaag. Knit-ted heeft inmiddels naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België en Ierland.