Knit-ted AW21 X Vegan LeatherKnit-ted AW21 X Vegan LeatherKnit-ted AW21 X Vegan Leather
terug naar pressroom

Knit-ted AW21 X Vegan Leather

Maak kennis met de nieuwe vegan leather items van Knit-ted! 

 

De vegan leather broeken zijn een must-have dit najaar en geschikt voor iedere gelegenheid. Ga voor een slim fit model om die sportieve look met een vrouwelijke touch te creëren of ontdek het getailleerde mid-rise model. Voor een gewaagdere maar fashionable all leather look, kan de straight leg broek gecombineerd worden met de vegan leren blouse.

 

De kenmerkende kwaliteit 'faux leather' bestaat uit 60% polyurethaan en 40% viscose en is daarom 100% vegan. Het kunstleer heeft alle optische kenmerken van echt leer door de matte finish. De 'stretch quality' geeft Knit-ted’s kledingstukken een prachtige en comfortabele pasvorm. Verkrijgbaar in de kleuren matzwart, grijs, sand, latte en choco

 

De Knit-ted AW21 collectie is nu verkrijgbaar in de Knit-ted webshop & winkels.

Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.bortslap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted - Breisels
Knit-ted - Homecoming
Knit-ted - Autumn/Winter 2022
Knit-ted - Zomerse breisels

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

 

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, een focus op hoe mode een rol speelt in het leven van de moderne vrouw van vandaag. Knit-ted heeft inmiddels naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België en Ierland.