Knit-ted AW21 x Peachskin
terug naar pressroom

Knit-ted AW21 x Peachskin

Knit-ted’s collecties worden gemaakt met integriteit en streven naar de hoogste kwaliteit materialen. De sensualiteit en kracht van de collectie weerspiegelt de dynamiek van de wereld van vandaag waardoor Knit-ted’s collectie gedragen kan worden met vertrouwen en elegantie. Met deze visie presenteert Knit-ted de Peachskin capusle collectie.

 

Peachskin is een luxueus garen dat een mix is van zijde en katoen. De stof is net zo luchtig en sterk als katoen maar combineert dit met de luxe en kwaliteit van zijde. Ideaal voor elk seizoen! Van lichte coltruien tot lange vesten of een volledig home-suit in de kleuren beige en zwart. 

 

Ontdek de ongekende kwaliteit van peachskin in de collectie die perfect is voor elk seizoen!

 

De Knit-ted AW21 collectie is verkrijgbaar in de webshop & winkels.

Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted - Breisels
Knit-ted - Homecoming
Knit-ted - Autumn/Winter 2022
Knit-ted - Zomerse breisels

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

 

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, een focus op hoe mode een rol speelt in het leven van de moderne vrouw van vandaag. Knit-ted heeft inmiddels naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België en Ierland.