Knit-ted AW21 x New England Knit-ted AW21 x New England
terug naar pressroom

Knit-ted AW21 x New England

Dit najaar lanceert Knit-ted de New England collectie. Items gemaakt van 100% ultra fijn Merino-wol die 

Knit-ted’s streven naar duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid symboliseren.

 

Merino-wol staat bekend als een natuurlijk en luxueus garen. Allereerst wordt de wol zorgvuldig geverfd en vakkundig gemengd om een levendige en intense kleur te bereiken. Vervolgens wordt de wol met aandacht en precisie gespind door experts om een garen van uitzonderlijke kwaliteit te creëren. Daarbij heeft de collectie ook oog voor het milieu en de sociale verantwoordelijkheid. Zo is Knit-ted’s Merino-wol verkregen uit bronnen die de hoogst mogelijke normen van dierenwelzijn handhaven.

 

De New England collectie laat zien dat kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid gecombineerd kunnen worden. Door de duurzame en tijdloze stijl zijn de items echte winter essentials die je meerdere jaren blijven verwarmen.

 

De Knit-ted AW21 collectie is nu verkrijgbaar in de Knit-ted webshop & winkels.

Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted - Breisels
Knit-ted - Homecoming
Knit-ted - Autumn/Winter 2022
Knit-ted - Zomerse breisels

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

 

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, een focus op hoe mode een rol speelt in het leven van de moderne vrouw van vandaag. Knit-ted heeft inmiddels naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België en Ierland.