Knit-ted AW21 x New England Knit-ted AW21 x New England
terug naar pressroom

Knit-ted AW21 x New England

Knit-ted presenteert de New England collecties. New England is 100% ultra fijn Merino-wol en staat symbool voor Knit-ted's streven naar duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Het wol wordt zorgvuldig geverfd en vakkundig gemengd om een levendige en intense kleur te bereiken. Vervolgens wordt het wol met aandacht en precisie gespind door experts om een garen met uitzonderlijke kwaliteiten te creëren.

 

Knit-ted’s collecties worden gemaakt met integriteit om zo de beste kwaliteit van hun items te garanderen. De collecties hebben respect en oog voor sociale verantwoordelijkheid, duurzaamheid en het milieu. Zo is Knit-ted’s Merino-wol verkregen uit bronnen die de hoogst mogelijke normen van dierenwelzijn handhaven.

 

De New England collectie laat zien dat kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid gecombineerd kunnen worden. De collectie bestaat uit zachte {items} die deze hele winter zullen zorgen voor een warm gevoel. En doordat kwaliteit centraal staat, zullen deze items je volgend jaar en het jaar daarop ook nog warm houden! 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted AW21 x Peachskin
Knit-ted - Autumn/Winter 2021
Knit-ted - Summer Beige
Knit-ted - Spring/Summer 2021

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

 

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, een focus op hoe mode een rol speelt in het leven van de moderne vrouw van vandaag. Knit-ted heeft inmiddels naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België en Ierland.