Knit-ted AW21 X AspenKnit-ted AW21 X AspenKnit-ted AW21 X Aspen
terug naar pressroom

Knit-ted AW21 X Aspen

Aspen; de parel van de Rockies met haar uitgestrekte pistes, prachtige natuur en de ski-spot waar menig filmster z'n bochten draait. Dit is de inspiratie geweest voor Knit-ted’s Fall/Winter '21 Aspen capsule collectie.
 
De collectie is superieur zacht en thermisch, maar tegelijkertijd lichtgewicht en uiterst elegant.
Deze unieke kwaliteiten van de Aspen items zijn te danken aan de mix van twee luxueuze garen: Aspen’s alpacawol en merinowol. Daarbij zijn de items ook gecertificeerd met de Responsible Wool Standard.
  
Ontdek Knit-ted’s Aspen collectie die comfort combineert met elegantie en ervaar de krachtige uitstraling van een winterse je-ne-sais-quoi outfit.  

 

Klik hier voor de hele Knit-ted AW21 collectie.

De Knit-ted AW21 collectie is nu verkrijgbaar in de Knit-ted webshop. 

Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: Wear your greens
Knit-ted - Faux Shearling
Knit-ted - Faux leather
Knit-ted - Breisels

LINKS

SOCIAL MEDIA Knit-ted

 

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, een focus op hoe mode een rol speelt in het leven van de moderne vrouw van vandaag. Knit-ted heeft inmiddels naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België en Ierland.