Knit-ted AW21 - SS'22 Capsule WardrobeKnit-ted AW21 - SS'22 Capsule Wardrobe
terug naar pressroom

Knit-ted AW21 - SS'22 Capsule Wardrobe

Knit-ted mixt tijdloze en hedendaagse designs met elkaar af om ‘wear now, wear later and have forever pieces’ aan te bieden. Hiermee wil het Nederlandse kledingmerk de consument helpen een duurzame ‘capsule’ garderobe op te bouwen. Aan de hand van 10 essentials uit de Spring/Summer collectie heeft Knit-ted verschillende outfits samengesteld voor deze zomer. 

 

Tijdloze designs en long lasting materialen
Met het ontwerpen van de collecties focust Knit-ted zich niet op trends, maar op tijdloze designs van duurzame materialen die gedurende verschillende seizoenen te dragen zijn. 

Elk seizoen introduceert het kledingmerk enkele essentials opnieuw, met een twist in detail, stof of kleur. Elk item matcht met de vorige collectie en de Knit-ted pieces die al in de kast hangen.


Duurzame capsule wardrobe

Knit-ted nodigt iedereen uit om hun consumptiegedrag onder de loep te nemen en te focussen op investment pieces van een goede kwaliteit. Het investeren in een duurzame capsule wardrobe scheelt tijd, uitgaven en geeft structuur.

 

Ontdek de 10 key items uit Knit-ted’s SS'22 collectie en creeër een zomergarderobe met oneindige kledingcombinaties.

 

Klik hier voor de hele Knit-ted SS22 collectie.

De Knit-ted SS21 collectie is nu verkrijgbaar in de Knit-ted webshop. 

Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted - Breisels
Knit-ted - Homecoming
Knit-ted - Autumn/Winter 2022
Knit-ted - Zomerse breisels

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

 

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, een focus op hoe mode een rol speelt in het leven van de moderne vrouw van vandaag. Knit-ted heeft inmiddels naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België en Ierland.