Knit-ted - Autumn/Winter 2023
terug naar pressroom

Knit-ted - Autumn/Winter 2023

Knit-ted presenteert de nieuwe AW23-collectie: een verscheidenheid aan grijstinten, met de zuiverheid van winterwit, de warmte van brons, de zachtheid van fluweel, het aardse gevoel van groen en de eenvoud van zand.

 

De wintercollectie is een verzameling van onverwachte structuren en tinten, die verleidelijk goed werken in lagen. De grijstinten in combinatie met de aardse tonen stralen een morderne mysterieuze look uit. Glanzende weefsels zijn er in ruime silhouetten, wikkel- en drapeervormen. Van elegante faux leather jurken en lange rokken tot aan chunky gilets en superzachte sjaals.

 

Creëer die winterse betovering met Knit-ted.

De AW23-collectie is verkrijgbaar vanaf 1 september op de Knit-ted webshop. 
Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: An island story
Knit-ted: Fresh knitted layers
Knit-ted: Autumn/Winter 2024
Knit-ted: Spring-summer 24

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, met een focus op comfort. 

 

Knit-ted richt zich op key pieces van hoogwaardige stofkwaliteiten waarmee een duurzame capsule wardrobe mee opgebouwd kan worden. Deze key pieces zijn essentials die elk seizoen terugkomen, in seizoenskleuren of aanpassingen in design, en zijn makkelijk te combineren met items uit vorige seizoenen. Knit-ted noemt het ‘wear now, wear later and have forever’ pieces.

 

De collecties worden gemaakt met integriteit en streven naar de hoogste kwaliteit materialen. Respect voor planeet, dier en mens staat daarbij centraal. 

Knit-ted heeft naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België, Ierland en Oostenrijk. Het merk brengt twee damescollecties per jaar uit; Autumn/Winter en Spring/Summer.