Knit-ted - Autumn/Winter 2022Knit-ted - Autumn/Winter 2022
terug naar pressroom

Knit-ted - Autumn/Winter 2022

Warmte, luxe en comfort komen samen. Dit seizoen draait om de combinatie van modern minimalisme en oog voor detail. Verfrissend simpel en ongecompliceerd, waardoor de collectie eindeloos bruikbaar is in de outfits. De gebreide items hebben dit najaar zowel een nostalgisch als modern gevoel.

 

De collectie bevat tijdloze items zoals elegante broeken, crispy t-shirts, verfijnde jerseys, glanzende tops en prachtig vegan leather. Quilted en reversible Sherpa stijlen vormen de perfecte outdoor pieces om mee te combineren. De herfst / winter collectie bestaat uit een schitterend kleurenpalet van neutrale nuances, grijsaccenten en bruine basistinten. De aardse kleuren en natuurlijke materialen verbinden ons met de natuur. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted - Faux Shearling
Knit-ted - Faux leather
Knit-ted - Breisels
Knit-ted - Homecoming

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, een focus op hoe mode een rol speelt in het leven van de moderne vrouw van vandaag. Knit-ted heeft inmiddels naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België en Ierland.