Kjær København Suit it Up Kjær København Suit it Up Kjær København Suit it Up
terug naar pressroom

Kjær København Suit it Up

Back in the days waren vrouwenpakken enkel voor zakenvrouwen een verplichte outfit en kreeg het snel de stempel conservatief en ouderwets. Dat is gelukkig verleden tijd, een echte fashionista heeft tegenwoordig een goed pak in haar kledingkast hangen. 

 

De pakken van Kjær København komen in verschillende kleuren en materialen zoals velvet, zijden en corduray, wat elk pak uniek maakt. Met het gouden zijden Kongens nytorv pak steel je de show tijdens een party of ga casual doch stylish de deur uit met het geruite Grenågade pak. Elk item kan ook apart worden gedragen, wat weer zorgt voor extra outfit combinaties: win-win!

 

Ook bij deze pakken blijft het Scandinivische design zichtbaar door de simpele pasvormen en hoogwaardige kwaliteit in combinatie met de verschillende materialen en kleuren. Het uitdagen en verkennen van de klassieke look, dat is waar Kjaer Kobenehavn naar streeft.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Kjaer Kobenhavn Spring/Summer 2019
Kjær København Popping Colors
Kjær København Color Blocking
Kjær København Autumn/Winter 2018

LINKS

Website Kjær København

SOCIAL MEDIA Kjær København

Kjær København werd in het najaar van 2013 opgericht door Stine Kjær Kristensen en Thomas Martin Hansen, gevestigd in Kopenhagen.

De laatste 10 jaar heeft Stine gewerkt voor enkele van de grootste modemerken in Denemarken en heeft ze in zowel Londen als Shanghai gewoond.

 

''Het is ons doel om het favoriete basiskledingmerk te zijn.'' Dit is een ambitieus doel, maar Kjær København begrijpt dat een goede basic garderbobe de essentie is van wat je draagt, de ontwerpen zijn ontwikkeld en verfijnd op basis van de eenvoud en vrouwelijkheid van de Scandinavische stijl - die een rauwe, maar verfijnde houding uitdrukken zonder compromissen te sluiten op kwaliteit.