Kjær København Popping Colors  Kjær København Popping Colors  Kjær København Popping Colors
terug naar pressroom

Kjær København Popping Colors

Geef komende winter leven aan je garderobe door een kleurrijke touch. Als het aan Kjær København ligt maken de gebruikelijke donkere kleurtinten deze winter plaats voor popping colours. 

 

Met minimalistische silhouetten in levendige kleuren maak je een statement. Hou het simpel, door een sobere outfit te combineren met de fel oranje ‘’Købmagergade’’ jas van Kjær København. Of ga volledig voor kleur, met het schitterende goudkleurige ‘’Kongens Nytorv’’ zijden pak.

 

Scandinavisch design blijft zichtbaar aanwezig door de eenvoudige pasvormen en strakke lijnen. De hoogwaardige kwaliteit blijft seizoen na seizoen centraal staan in de kleurrijke everyday essentials van Kjær København.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Kjaer Kobenhavn Spring/Summer 2019
Kjær København Suit it Up
Kjær København Color Blocking
Kjær København Autumn/Winter 2018

LINKS

Website Kjær København

SOCIAL MEDIA Kjær København

Kjær København werd in het najaar van 2013 opgericht door Stine Kjær Kristensen en Thomas Martin Hansen, gevestigd in Kopenhagen.

De laatste 10 jaar heeft Stine gewerkt voor enkele van de grootste modemerken in Denemarken en heeft ze in zowel Londen als Shanghai gewoond.

 

''Het is ons doel om het favoriete basiskledingmerk te zijn.'' Dit is een ambitieus doel, maar Kjær København begrijpt dat een goede basic garderbobe de essentie is van wat je draagt, de ontwerpen zijn ontwikkeld en verfijnd op basis van de eenvoud en vrouwelijkheid van de Scandinavische stijl - die een rauwe, maar verfijnde houding uitdrukken zonder compromissen te sluiten op kwaliteit.