Kjær København Color BlockingKjær København Color Blocking
terug naar pressroom

Kjær København Color Blocking

Deze zomer laat Kjær København grijstinten en zwart/wit items achterwege en zijn het explosieve kleuren en pasteltinten die kenmerkend zijn voor de Spring/Summer collectie 2018. De uit het oog springende verfijnde basics kunnen en mogen niet onopgemerkt blijven. 

 

De gebruikelijke donkere kleurtinten wat de collecties van ontwerpster Stine Kjær eerder kenmerkte, maakt deze keer plaats voor color blocking. Color blocking deed in de jaren ’60 zijn intrede, maar is nog steeds niet uit het modebeeld weg te denken. Combineer verschillende materialen, match verscheidene explosieve kleuren of draag één kleur in allerlei tinten en verwerk deze in de gehele outfit. Toch blijft het minimalistisch Scandinavisch design zichtbaar aanwezig door de eenvoudige pasvormen en strakke lijnen. Ook de hoogwaardige kwaliteit blijft seizoen na seizoen centraal staan in deze prachtige Deense designs.

 

Over Stine Kjaer

 

Kjær København werd in het najaar van 2013 opgericht door Stine Kjær Kristensen en Thomas Martin Hansen, gevestigd in Kopenhagen. De laatste 10 jaar heeft Stine gewerkt voor enkele van de grootste modemerken in Denemarken en heeft ze in zowel Londen als Shanghai gewoond.

 

''Het is ons doel om het favoriete basiskledingmerk te zijn.'' Dit is een ambitieus doel, maar Kjær København begrijpt dat een goede basic garderbobe de essentie is van wat je draagt, de ontwerpen zijn ontwikkeld en verfijnd op basis van de eenvoud en vrouwelijkheid van de Scandinavische stijl - die een rauwe, maar verfijnde houding uitdrukken zonder compromissen te sluiten op kwaliteit.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Kjaer Kobenhavn Spring/Summer 2019
Kjær København Suit it Up
Kjær København Popping Colors
Kjær København Autumn/Winter 2018

LINKS

Website Kjær København

SOCIAL MEDIA Kjær København