Kjær København Autumn/Winter 2018Kjær København Autumn/Winter 2018Kjær København Autumn/Winter 2018
terug naar pressroom

Kjær København Autumn/Winter 2018

Dit is het verhaal van Kjær København. Een verhaal van eenvoudige pasvormen, strakke lijnen, een Scandinavisch universum met de focus op kwaliteit. Het is een verhaal over het uitdagen en verkennen van de klassieke look. En het is een verhaal over het creëren van items met de eigen handen.


Bij Kjær København wordt men gedreven door een verlangen om de vaak verwaarloosde basis van de vrouwelijke kledingkast/garderobe te verkennen en uit te dagen. Vandaar dat ontwerpster Stine Kjær het tot haar missie heeft gemaakt de klassieke kledingkast/garderobe de aandacht te geven die het verdient. Daarbij staan prachtige designs en hoogwaardige kwaliteit centraal, seizoen na seizoen. Een collectie van klassieke items gebaseerd op vrouwelijke eenvoud, gevonden in de verfijnde Scandinavische stijl van strakke pasvormen en een pure uitstraling. 

 

De identiteit van Kjær København is geworteld in de Deense design traditie. Het DNA van dit merk komt duidelijk naar voren in zowel het logo waarbij de Æ en Ø worden gebruikt, als de namen van de verschillende items, zoals  ‘Pilestræde tee’, ‘Fiolstræde shirt’ and ‘Krystalgade dress’. Deze namen refereren naar straten in Kopenhagen.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Kjaer Kobenhavn Spring/Summer 2019
Kjær København Suit it Up
Kjær København Popping Colors
Kjær København Color Blocking

LINKS

Website Kjær København

SOCIAL MEDIA Kjær København

Over Stine Kjær

Kjær København werd in het najaar van 2013 opgericht door Stine Kjær Kristensen en Thomas Martin Hansen, gevestigd in Kopenhagen.

De laatste 10 jaar heeft Stine gewerkt voor enkele van de grootste modemerken in Denemarken en heeft ze in zowel Londen als Shanghai gewoond.

 

''Het is ons doel om het favoriete basiskledingmerk te zijn.'' Dit is een ambitieus doel, maar Kjær København begrijpt dat een goede basic garderbobe de essentie is van wat je draagt, de ontwerpen zijn ontwikkeld en verfijnd op basis van de eenvoud en vrouwelijkheid van de Scandinavische stijl - die een rauwe, maar verfijnde houding uitdrukken zonder compromissen te sluiten op kwaliteit.