Stijlvolle zomerse tafelschikkingStijlvolle zomerse tafelschikking
terug naar pressroom

Stijlvolle zomerse tafelschikking

Een spectaculair gedekte tafel met Kähler

Zomerse avonden zijn bij uitstek geschikt om de liefde en hechte vriendschappen te vieren. Een lange, mooi gedekte tafel vraagt om tijdloos en functioneel design, als omlijsting voor een gezellig samenzijn.

 

Laat de Hammershøi collectie van Kähler de show stelen op uw zomers gedekte tafel. Het tijdloze en functionele ontwerp van deze collectie zal ervoor zorgen dat niet alleen de tong, maar ook het oog gestreeld wordt.

 

De Hammersøi serie is ontworpen door Hans-Christian Bauer. Hij heeft zich laten inspireren door de originele ontwerpsignatuur van de kunstenaar Svend Hammershøi, die de inmiddels iconische verticale groeven bedacht. De nieuwe collectie bevat alle elementen om een ​​prachtige eettafel te dekken: sierlijke kandelaars, vazen, borden, waterglazen, bekers, bestek, karaffen en nog veel meer.

 

Met Hammershøi's nieuw gelanceerde koffie- en gebak collectie, geeft Hammershøi uitstekend gezelschap aan vers gebakken koekjes of een elegante etagère-bruidstaart. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Najaarscollectie van Kähler
Buiten eten
Kähler wint iF DESIGN AWARD
Winterverlichting van Kähler

LINKS

Kähler Design

SOCIAL MEDIA Kähler Design

over Kähler Design

Kähler staat voor vooruitstrevend Scandinavisch design gecombineerd met een diep respect voor het meer dan 175-jarige erfgoed. Het merk probeert een ieder te inspireren hun thuis in te richten in een warme, stijlvolle en persoonlijke manier. Kähler designs for life.