Najaarscollectie van Kähler
terug naar pressroom

Najaarscollectie van Kähler

Kähler voegt kleur toe aan uw najaarsinterieur

In het najaar van 2018 zullen kleuren een cruciale rol spelen binnen het interieur. De diepe tinten blauw en rood hebben met hun klassieke en moderne uitstraling al een vaste plek bemachtigd binnen menig Scandinavisch interieur. Kähler heeft voor de herfstcollectie van 2018 bewust gekozen voor een aantal lichte ontwerpen die in contrast staan met de traditionele donkere herfstkleuren. Bovendien is er bij deze collectie op een unieke en creatieve wijze omgegaan met het gebruik van glas.

 

Kähler biedt met deze collectie een rijke aanvulling op hun bekende aardewerk en speelt hiermee in op de laatste trends, terwijl het tegelijkertijd hun traditie staande houdt. Door de verschillende collecties van het merk te combineren creëert u een kleurrijk universum dat vanwege het hoogwaardige Scandinavische ontwerp, zowel kleur als elegantie toevoegt aan uw moderne woning.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Stijlvolle zomerse tafelschikking
Buiten eten
Kähler wint iF DESIGN AWARD
Winterverlichting van Kähler

LINKS

Kähler Design

SOCIAL MEDIA Kähler Design

over Kähler Design

Kähler staat voor vooruitstrevend Scandinavisch design gecombineerd met een diep respect voor het meer dan 175-jarige erfgoed. Het merk probeert een ieder te inspireren hun thuis in te richten in een warme, stijlvolle en persoonlijke manier. Kähler designs for life.