Kähler Design
terug naar pressroom

Kähler Design

Deens interieurmerk Kähler Design betreedt Nederlandse markt

Met de komst van Kähler Design is Nederland een kwaliteitsmerk op het gebied van Scandinavisch design rijker. Kähler is sinds de oprichting in 1839 uitgegroeid tot een icoon binnen de Deense keramiekwereld. Het team achter Kähler doet er alles aan de authenticiteit van het merk te waarborgen. Inmiddels staat Kähler op het punt ook Nederland te veroveren met het brede aanbod aan stijlvolle vazen, serviesgoed en vele andere pronkstukken voor in het interieur.  
 In het Deense Næstved waar het ooit allemaal begon, kwamen vanaf de eerste dag gerenommeerde designers samen in de aardewerkwinkel van oprichter Hans A. Kähler om daar hun bijdrage te leveren aan het vormen, schilderen en bakken van kwaliteitsproducten. Tot op de dag van vandaag is dit onveranderd gebleven en zo zijn er in de afgelopen jaren collecties verschenen in samenwerking met bekende designers, waaronder Hans-Christian Bauer en het ontwerpersduo Stilleben.  
Ter ondersteuning van de pr-activiteiten op de Nederlandse markt slaat het merk de handen ineen met lifestyle pr-bureau SimplyPR.

Met de komst van Kähler Design is Nederland een kwaliteitsmerk op het gebied van Scandinavisch design rijker. Kähler is sinds de oprichting in 1839 uitgegroeid tot een icoon binnen de Deense keramiekwereld. Inmiddels staat Kähler op het punt ook Nederland te veroveren met het brede aanbod aan stijlvolle vazen, serviesgoed en vele andere pronkstukken voor in het interieur.  

 

 Het team achter Kähler heeft een sterke ambitie voorloper te zijn binnen de keramiekwereld en tegelijkertijd de authenticiteit van het merk te behouden. In het Deense Næstved waar het ooit allemaal begon, kwamen vanaf de eerste dag gerenommeerde designers samen in de aardewerkwinkel van oprichter Hans Joachim Kähler om daar hun bijdrage te leveren aan het vormen, schilderen en bakken van kwaliteitsproducten. Tot op de dag van vandaag is dit onveranderd gebleven en zo zijn er in de afgelopen jaren collecties verschenen in samenwerking met bekende designers, waaronder Hans-Christian Bauer en het ontwerpersduo Stilleben.  

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Stijlvolle zomerse tafelschikking
Najaarscollectie van Kähler
Buiten eten
Kähler wint iF DESIGN AWARD

LINKS

Kähler Design

SOCIAL MEDIA Kähler Design

over Kähler Design

Kähler staat voor vooruitstrevende Scandinavisch design gecombineerd met een diep respect voor het meer dan 175-jarige erfgoed. Het merk probeert een ieder te inspireren hun thuis in te richten in een warme, stijlvolle en persoonlijke manier. Kähler designs for life