Buiten etenBuiten etenBuiten eten
terug naar pressroom

Buiten eten

Zomers tafelen met Kähler Design

Kähler Design lanceert dit seizoen een nieuw, elegant en praktisch item voor op zomerse dagen: de Hammershøi thermoskan. Hiermee behoudt u uw koude limonade lekker fris en geniet u van een warme kop koffie of thee tijdens uw tuinfeest of gedurende een picknick in het park. Met zijn stijlvolle Scandinavische look, het matkleurige oppervlak met de herkenbare ribbels, sluit de thermoskan perfect aan bij de reeds bestaande Hammershøi collectie. Dat wordt heerlijk genieten in het zonnetje aan een perfect gedekte tuintafel.  

Kähler Design lanceert dit seizoen een nieuw, elegant en praktisch item voor de zomerse dagen: de Hammershøi thermoskan. Hiermee behoudt u uw koude limonade lekker fris en geniet u van een warme kop koffie of thee tijdens uw tuinfeest of gedurende een picknick in het park. Met zijn stijlvolle Scandinavische look, het matkleurige oppervlak met de herkenbare ribbels, past de thermoskan perfect bij de reeds bestaande Hammershøi collectie. Dat wordt heerlijk genieten in het zonnetje aan een perfect gedekte tuintafel.  

 

Naast het unieke design, is de thermoskan praktisch voor het uitschenken van zowel koude als warme dranken. De kan heeft namelijk een zacht, ingewerkt handvat voor een aangename greep tijdens het serveren van zowel warme als koude dranken. De schroefdop en de ingebouwde drukknop zijn beide gemaakt van roestvrij staal en zorgen ervoor dat de thermoskan niet lekt tijdens het vervoeren van uw dranken naar het park.

 

Het item maakt deel uit van de nieuwe koffie- en taartcollectie. Deze collectie is ontworpen voor een elegant gedekte tafel die van elke gelegenheid een feest voor het oog maakt. Naast de thermoskan bestaat de collectie uit een taartschaal in wit porselein, espressokopjes in vijf verschillende kleuren, een klassieke witte etagère met drie verdiepingen van porselein en roestvrij staal en een ronde witte taartschaal op een voet. Ideaal om uw bakkunsten op elegante wijze te presenteren tijdens zomerse gelegenheden.

 

DE HAMMERSHØI COLLECTIE

De Hammershøi collectie van Kähler is ontworpen door Hans-Christian Bauer. Hij haalde inspiratie uit de originele werken van de ontwerper Svend Hammershøi daterend uit het begin van de twintigste eeuw. Elk ontwerp is uiterst nauwkeurig op het gebied van silhouet, kleur en de praktische toepassing. De thermoskan is een goed voorbeeld van de traditionele focus van Kähler waar de balans tussen een onberispelijk design, een hoogwaardige kwaliteit en een praktische toepassing centraal staan.

 

De collectie is beschikbaar op de website van Kähler www.kahlerdesign.com en in diverse design shops.

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Stijlvolle zomerse tafelschikking
Najaarscollectie van Kähler
Kähler wint iF DESIGN AWARD
Winterverlichting van Kähler

LINKS

Kähler Design

SOCIAL MEDIA Kähler Design

over Kähler Design

Kähler staat voor vooruitstrevende Scandinavisch design gecombineerd met een diep respect voor het meer dan 175-jarige erfgoed. Het merk probeert een ieder te inspireren hun thuis in te richten in een warme, stijlvolle en persoonlijke manier. Kähler designs for life.