Iris Maree Iris Maree
terug naar pressroom

Iris Maree

Love animal love fashion

De herfst/wintercollectie van IRIS MAREE bestaat uit tien verschillende designs. De kleuren voor deze collectie zijn warm en innemend, zoals de tinten in de natuur in het najaar. Denk aan dieprood, krachtig blauw en klassiek zwart. Goud en metallic geven de collectie de specifieke IRIS MAREE touch, en zijn naast daily use een begeerlijke eyecatcher tijdens de feestdagen. 

 

In het ontwerpproces van de tassen, is een balans tussen comfort en luxe gecreëerd. De speelse en vloeiende benadering tot design, in combinatie met kleurgebruik en IRIS MAREE pin, maken de tassen herkenbaar en bijzonder in gebruik voor elke gelegenheid. 


IRIS MAREE support een diervriendelijk ethos. Leer of bont wordt niet gebruikt voor de productie van de tassen. Het merk heeft een missie: de wereld laten zien dat een luxe handtas kan worden gemaakt zonder dierenleed. Een extra voordeel tijdens de regenachtige dagen: alle tassen zijn door het specifiek voor IRIS MAREE ontwikkelde materiaal waterbestendig en blijven mooi zoals ze zijn. 


Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

IRIS MAREE - Festive Edit
IRIS MAREE - Come with colour
IRIS MAREE - Pop of color
IRIS MAREE - Merry Metallic

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Iris Maree

Iris startte haar eigen tassenlabel in 2012. Na twaalf jaar ervaring in het ontwerpen voor, en het samenwerken met modemerken werd het tijd voor haar eigen luxueuze vegan merk. Haar liefde voor ontwerp, mode en de wereld waarin we leven, vertaalde zich in unieke tassen die ieder een bijzonder verhaal vertellen. Iris wordt geïnspireerd door haar jeugd in de jaren ’80, kunst, muziek, natuur en alles wat zich afspeelt in haar dagelijkse leven in Amsterdam. IRIS MAREE is een pionier op het gebied van vegan tassen in hoge kwaliteit. Haar tassen zijn clean en toch gedetailleerd, en voldoen in elk opzicht aan de wensen van de moderne vrouw van nu.