IRIS MAREE - Pop of color
terug naar pressroom

IRIS MAREE - Pop of color

Iris Maree gelooft in een modewereld waarin fashion en creativiteit gecombineerd kunnen worden met een duurzame stijl. De luxe handtassen zijn gemaakt van hoogwaardig diervriendelijk vegan leer en geschikt voor elke gelegenheid & ieder seizoen.

 

Nu we de Indian Summer achter ons later en het najaar is aangebroken is het tijd om wat kleur toe te voegen. Een pop of color tijdens donkere dagen geven een frisse look aan iedere outfit.

 

Probeer de kleur ‘Parrot Orange’, een knallende oranje kleur die een basic outfit omtovert tot een full color look. Een frisse shade of orange die de juiste warmte kan geven aan een outfit en toch fris oogt. Ontdek ook de ‘Kelly Green’ items, een kleur die op dit moment enorm populair is. Iris Maree gelooft dat de kleur groen altijd trending is mits het de perfecte shade groen bevat. De Kelly green shade is niet alleen on-trend maar is ook de juiste kleur voor een seasonless stijl.

 

We vieren het najaar met de kleurrijke statement tassen van Iris Maree, wherever we go!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

IRIS MAREE - Festive Edit
IRIS MAREE - Come with colour
IRIS MAREE - Merry Metallic
IRIS MAREE - COLOUR

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Iris Maree

Iris Maree is een Amsterdams merk dat luxe handtassen maakt van cruelty free, vegan leer. Iris startte haar eigen tassenlabel in 2013. Na twaalf jaar ervaring in het ontwerpen voor, en het samenwerken met modemerken werd het tijd voor haar eigen luxueuze vegan merk. Haar liefde voor ontwerp, mode en de wereld waarin we leven, vertaalde zich in unieke tassen die ieder een bijzonder verhaal vertellen. Iris wordt geïnspireerd door haar jeugd in de jaren ’80, kunst, muziek, natuur en alles wat zich afspeelt in haar dagelijkse leven in Amsterdam. Iris Maree is een pionier op het gebied van vegan tassen in hoge kwaliteit. Met deze tassen biedt het merk een duurzaam en diervriendelijk alternatief voor bestaande leren luxe tassen. Haar tassen zijn clean en toch gedetailleerd, en voldoen in elk opzicht aan de wensen van de moderne vrouw van nu. Vanuit een duurzaamheid oogpunt is Iris Maree een seasonless merk, haar tassen zijn draagbaar op elk moment en voor elke gelegenheid, ongeacht het seizoen. Een ander key element van Iris haar collectie is kleur, dat ligt aan de basis van al haar ontwerpen.