IRIS MAREE - Festive Edit IRIS MAREE - Festive Edit
terug naar pressroom

IRIS MAREE - Festive Edit

Tijdens de Holiday Season mogen outfits stralen en een festive look is niet compleet zonder het juiste accessoire. Daarom presenteert Iris Maree dit najaar de Festive Edit: een selectie tassen die perfect zijn voor tijdens de feestdagen.

 

Iris Maree staat bekend om haar kleurrijke designs, van oranje tot groen en van lila tot metallic. Geef kleur aan de feestdagen door de little black dress te combineren met een tas in een echte knalkleur. Deze pop of colour geeft een fashionable touch aan iedere outfit. Of ontdek de Merry Metallic items zoals de crossbodybag of clutch. Het subtiele glanseffect van deze items maakt van elke stijl een kunstzinnig statement piece.

 

De tijdloze en kleurrijke designs van Iris Maree zijn niet alleen geweldig om aan je eigen collectie toe te voegen, maar ook het perfecte cadeau voor je dierbaren. Wie wilt nou niet het nieuwe jaar in met zo’n statement piece? 

 

Voor uitleen & meer informatie over Iris Maree, ben je van harte welkom in onze showroom. 

Iris Maree is verkrijgbaar via de webshop, en te koop bij de X Bank & Outras Coisas in Amsterdam.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

IRIS MAREE - Come with colour
IRIS MAREE - Pop of color
IRIS MAREE - Merry Metallic
IRIS MAREE - COLOUR

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Iris Maree

Iris Maree is een Amsterdams merk dat luxe handtassen maakt van cruelty free, vegan leer. Iris startte haar eigen tassenlabel in 2013. Na twaalf jaar ervaring in het ontwerpen voor, en het samenwerken met modemerken werd het tijd voor haar eigen luxueuze vegan merk. Haar liefde voor ontwerp, mode en de wereld waarin we leven, vertaalde zich in unieke tassen die ieder een bijzonder verhaal vertellen. Iris wordt geïnspireerd door haar jeugd in de jaren ’80, kunst, muziek, natuur en alles wat zich afspeelt in haar dagelijkse leven in Amsterdam. Iris Maree is een pionier op het gebied van vegan tassen in hoge kwaliteit. Met deze tassen biedt het merk een duurzaam en diervriendelijk alternatief voor bestaande leren luxe tassen. Haar tassen zijn clean en toch gedetailleerd, en voldoen in elk opzicht aan de wensen van de moderne vrouw van nu. Vanuit een duurzaamheid oogpunt is Iris Maree een seasonless merk, haar tassen zijn draagbaar op elk moment en voor elke gelegenheid, ongeacht het seizoen. Een ander key element van Iris haar collectie is kleur, dat ligt aan de basis van al haar ontwerpen.