IRIS MAREE - Come with colourIRIS MAREE - Come with colour
terug naar pressroom

IRIS MAREE - Come with colour

De collectie van Iris Maree ‘Come With Colour’ draait, zoals de naam al doet vermoeden, om kleuren! Levendig, opvallend en gecreëerd naar Iris haar idee van perfectie zoals we die alleen in de natuur kunnen vinden. Elke kleur die gecreëerd is voor deze collectie beoogt een gevoel aan te wakkeren: een boost van positieve kracht.

 

De perfecte lila tint binnen deze collectie genaamd 'Floral Purple' is geïnspireerd op de kleur van bloeiende paarse bloemen. Deze pastelkleur heeft een luxe en tegelijkertijd speelse vibe. Het is een veelzijdige tint die perfect is om wat licht in deze donkere dagen te brengen. Floral Purple is verkrijgbaar in de stijlen Koala, Julian, Raccoon, Toucan belt bag en de Julian Petit cardcase.

 

Om de minimalistische look en feel te creëren ontwierp Iris Maree ook de tint ‘Daisy White’, een gewaagde ‘kleur’ die een basis tint vormt voor elke look. Wit is te combineren met alles, mits het de juiste kleur wit is zoals Daisy White: een eigen ontworpen kleur gemaakt uit een mix van verschillende tinten wit. Daisy White komt in verschillende modellen zoals de Koala, Raccoon, Julian, Firefly, Toucan en Poppy. 

 

Maak iedere outfit af met deze minimalistische en tijdloze tassen van Iris Maree in deze kleurrijke tinten die een positieve boost geven in de donkere dagen! 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

IRIS MAREE - Festive Edit
IRIS MAREE - Pop of color
IRIS MAREE - Merry Metallic
IRIS MAREE - COLOUR

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Iris Maree

Iris Maree is een Amsterdams merk dat luxe handtassen maakt van cruelty free, vegan leer. Iris startte haar eigen tassenlabel in 2013. Na twaalf jaar ervaring in het ontwerpen voor, en het samenwerken met modemerken werd het tijd voor haar eigen luxueuze vegan merk. Haar liefde voor ontwerp, mode en de wereld waarin we leven, vertaalde zich in unieke tassen die ieder een bijzonder verhaal vertellen. Iris wordt geïnspireerd door haar jeugd in de jaren ’80, kunst, muziek, natuur en alles wat zich afspeelt in haar dagelijkse leven in Amsterdam. Iris Maree is een pionier op het gebied van vegan tassen in hoge kwaliteit. Met deze tassen biedt het merk een duurzaam en diervriendelijk alternatief voor bestaande leren luxe tassen. Haar tassen zijn clean en toch gedetailleerd, en voldoen in elk opzicht aan de wensen van de moderne vrouw van nu. Vanuit een duurzaamheid oogpunt is Iris Maree een seasonless merk, haar tassen zijn draagbaar op elk moment en voor elke gelegenheid, ongeacht het seizoen. Een ander key element van Iris haar collectie is kleur, dat ligt aan de basis van al haar ontwerpen.