IRIS MAREE - COLOUR IRIS MAREE - COLOUR
terug naar pressroom

IRIS MAREE - COLOUR

Come with colour – Vegan luxury hand bags
 

Met de COME WITH COLOUR collectie van studio IRIS MAREE voert het merk een gelimiteerde collectie bestaande uit nieuwe en klassieke ontwerpen in dynamische kleuren. Met deze collectie omarmt studio IRIS MAREE een nieuw tijdperk in de modewereld waarin we verbinden en uiting geven aan onze creatieve ideeën en gedachten. De luxe handtassen zijn vervaardigd van hoogwaardig diervriendelijk materiaal, en geschikt voor elke gelegenheid. studio IRIS MAREE werkt niet met seizoenen, maar ontwerpt tassen om van te houden en lang te gebruiken. We vieren de zomer met kleurrijke statement tassen, wherever we go!


Designed in Amsterdam, handmade in Portugal

 

Vanaf het begin van haar bestaan gebruikt IRIS MAREE vegan leather voor haar tassen. Een hoogwaardig diervriendelijk materiaal dat in de basis is gemaakt van synthetische vezels als alternatief voor zijde. Deze dunne en zachte vezels worden geweven in een driedimensionale structuur, waaruit een basis ontstaat die lijkt op de vezel van echt leer. Het basismateriaal wordt afgewerkt en gekleurd met een flexibele coating waardoor het materiaal de look& feel heeft van leer, en niet slijt of verkleurd. Met trots heeft studio IRIS MAREE bewezen dat het mogelijk is om luxe handtassen te creëren zonder dierenleed. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

IRIS MAREE - Festive Edit
IRIS MAREE - Come with colour
IRIS MAREE - Pop of color
IRIS MAREE - Merry Metallic

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Iris Maree

Iris startte haar eigen tassenlabel in 2013. Na twaalf jaar ervaring in het ontwerpen voor, en het samenwerken met modemerken werd het tijd voor haar eigen luxueuze vegan merk. Haar liefde voor ontwerp, mode en de wereld waarin we leven, vertaalde zich in unieke tassen die ieder een bijzonder verhaal vertellen. Iris wordt geïnspireerd door haar jeugd in de jaren ’80, kunst, muziek, natuur en alles wat zich afspeelt in haar dagelijkse leven in Amsterdam. IRIS MAREE is een pionier op het gebied van vegan tassen in hoge kwaliteit. Haar tassen zijn clean en toch gedetailleerd, en voldoen in elk opzicht aan de wensen van de moderne vrouw van nu.