TRAVEL the world met I.Ma.Gi.N. Jewels
terug naar pressroom

TRAVEL the world met I.Ma.Gi.N. Jewels

Ontdek wat de wereld te bieden heeft of koester je dierbare herinneren aan jouw mooiste reis met de nieuwste TRAVEL I.Ma.Gi.N. Jewels collectie!
 
Wander- & levenslust zijn de keywords van deze collectie, geïnspireerd op de liefde voor reizen en ontdekking naar ‘s werelds verborgen schatten.
 
In de oorbellen uit de Travel collectie is een speciaal ontworpen munt verwerkt dat staat voor levenslust. Of ga voor een ketting met een gebalde vuist als hanger, dat centraal staat voor kracht. Wanneer je op zoek bent naar een meer minimalistisch sieraad kies je voor de Pepite oorbellen en armband. 
 
Deze items zijn een echte musthave voor de sieradencollectie van elke vrouw, en zijn allemaal verkrijgbaar in geelgoud en zilver. Geniet van de vrijheid van het leven met de Travel I.Ma.Gi.N. Jewels collectie!
 
I.Ma.Gi.N. Jewels is verkrijgbaar via de webshop en in de eerste Nederlandse I.Ma.Gi.N. Jewels winkel in de Runstraat 29, Amsterdam. Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Everyday luxury met de I.Ma.Gi.N. Jewels FACETS collectie
I.Ma.Gi.N. Jewels: Colorful Summer Items
Spring Summer '20 collection
Reis samen met I.Ma.Gi.N. Jewels door de ruimte

LINKS

Website I.Ma.Gi.N
Verkooppunten I.Ma.Gi.N

SOCIAL MEDIA I.Ma.Gi.N. Jewels

 

Ontwerpster Margaux Spruyt begon al op een leeftijd van 10 jaar met het ontwerpen van kralenkettingen die ze verkocht aan vrienden en familie. Op haar 18de begon ze aan een avondschool cursus goudsmit in België, waarna ze 3 jaar doorbracht in Firenze om haar passie verder te zetten. 

 

‘’Met de M. Van Margaux, de G. Van Gilles, zijn we aan dit avontuur begonnen.''

 

Toen goudsmit Margaux haar man Gilles van Gestel ontmoette, die zelf in de diamantindustrie werkte, werd het haar allemaal duidelijk. Een match made in (sieraden) heaven was gemaakt, en samen begonnen ze in 2013 aan een nieuw avontuur: I.Ma.Gi.N. Jewels.