Spring Summer '20 collectionSpring Summer '20 collectionSpring Summer '20 collection
terug naar pressroom

Spring Summer '20 collection

Have an I.Ma.Gi.N-TASTIC summer!

Het aftellen tot de lente kan bijna beginnen. Het is tijd om jouw zomerse look een boost te geven! I.Ma.Gi.N Jewels verblijdt ons deze lente/zomer weer met zeven inspirerende collecties. Van klassieke ringen met natuurlijke stenen tot prachtige gouden kettingen en armbanden met een zomerse turquoise touch.

 

Voor I.Ma.Gi.N Jewels betekenen sieraden veel meer dan een fashion accessoire. Sieraden geven de mogelijkheid om jouw unieke persoonlijkheid op de meest elegante manier uit te stralen. I.Ma.Gi.N creëert met deze gevarieerde collectie het perfecte sieraad voor ieder moment. Daarnaast zijn de verschillende oorbellen, kettingen en armbanden heel goed te combineren. Deze musthaves zijn de perfecte aanvulling op jouw zomerse sieradencollectie. I.Ma.Gi.N  is klaar voor zon, plezier en nieuwe juwelen, jij ook?

 

Stackings
Zorg dat je voorbereid bent op alle complimenten die je zult ontvangen bij het dragen van deze klassieke ringen. Gemaakt van sterling zilver en verfraaid met een eye catching natuur steen. Don’t be shy and mix up your rings!

 

Zodiac
Elk sterrenbeeld behoort tot één van de vier elementen; lucht, vuur, water of aarde. Deze elementen staan symbool voor een type energie en helpen bij het beschrijven van unieke persoonlijkheidskenmerken, die zijn geassocieerd met de 12 astrologische tekens. Elk teken is verkrijgbaar in zilver en goud. Welk type energie schuilt er in jou? Enjoy Zodiac!

     

Ear Candy
Can you resist the candy? Twee dezelfde oorbellen dragen is de norm. Doe eens gek en creëer een unieke look door de verschillende vormen en kleuren van de nieuwste Ear Candy collectie eindeloos te combineren.

Baguette                                                            
De I.Ma.Gi.N. Jewels Baguette collectie bestaat uit charmante oorbellen, armbanden en ringen. Allen verkrijgbaar in goud, rosé goud en zilver. Maak een persoonlijk fashion statement door het dragen van één krachtig sieraad of kies voor een combinatie met andere juwelen en accessoires.

 

Joyful
De nieuwe ontwerpen van de Joyful collectie geven een gevoel van plezier en zijn een match met elke outfit uit jouw garderobe. De variatie aan kettingen en armbanden in geelgoud, zilver, met een accent van turquoise geven de ultieme zomerse touch aan jouw look.

Classics
De I.Ma.Gi.N klassiekers kunnen natuurlijk niet ontbreken. De June ketting is een fundament en veruit het meest succesvolle design in de gehele collectie. Ongeacht het seizoen of event, dit elegante item doet het altijd goed! Voor een perfecte zomerse uitstraling kun je de June items eindeloos combineren met de Stella en Flower designs uit de classics collectie. 

 

14K Gold
Een belangrijk moment vieren? Onvoorwaardelijke liefde of vriendschap tonen? Dit doe je met een sieraad uit de I.Ma.Gi.N Gold Diamond collectie. De ontwerpen bestaan uit handgemaakte, tijdloze juwelen, waarvan de materialen geselecteerd zijn op basis van hun voortreffelijke kwaliteiten.

 

I.Ma.Gi.N. Jewels is verkrijgbaar via de webshop en in de eerste Nederlandse I.Ma.Gi.N. Jewels winkel in de Runstraat 29, Amsterdam. Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Everyday luxury met de I.Ma.Gi.N. Jewels FACETS collectie
I.Ma.Gi.N. Jewels: Colorful Summer Items
Reis samen met I.Ma.Gi.N. Jewels door de ruimte
TRAVEL the world met I.Ma.Gi.N. Jewels

LINKS

Website I.Ma.Gi.N
Verkooppunten I.Ma.Gi.N

SOCIAL MEDIA I.Ma.Gi.N. Jewels

 

Ontwerpster Margaux Spruyt begon al op een leeftijd van 10 jaar met het ontwerpen van kralenkettingen die ze verkocht aan vrienden en familie. Op haar 18de begon ze aan een avondschool cursus goudsmit in België, waarna ze 3 jaar doorbracht in Firenze om haar passie verder te zetten. 

 

‘’Met de M. Van Margaux, de G. Van Gilles, zijn we aan dit avontuur begonnen.''

 

Toen goudsmit Margaux haar man Gilles van Gestel ontmoette, die zelf in de diamantindustrie werkte, werd het haar allemaal duidelijk. Een match made in (sieraden) heaven was gemaakt, en samen begonnen ze in 2013 aan een nieuw avontuur: I.Ma.Gi.N. Jewels.