Special moments during Christmas
terug naar pressroom

Special moments during Christmas

I.Ma.Gi.N. Jewels introduceert met trots haar Christmas collectie voor de feestdagen. 

 

Dé tijd van het jaar, waar we ons stiekem toch alweer op verheugen. Ook de tijd van het jaar, waarbij je een goed excuus hebt om jezelf of een ander te verwennen met betekenisvolle en opvallende sieraden.

 

De nieuwe I.Ma.Gi.N. Jewels kerstcollectie bestaat uit gouden armbanden met een geweven uitstraling, oorbellen geïnspireerd op de seventies en glinsterende statement kettingen met bijpassende oorbellen zodat je zeker opvalt tijdens de kerstfeestjes. Bij alle sieraden wordt gebruik gemaakt van de beste materialen, van sterling zilver tot 14 karaat goud met diamanten.

 

Ondanks dat je misschien de voorkeur geeft om het minimalistisch te houden, zijn de feestdagen het perfecte excuus om het groots aan te pakken met sieraden. Het seizoen is feestelijk, dus wees niet bang om op te vallen met je outfit. Dit is jouw moment om te schitteren, maak er gebruik van! 


I.Ma.Gi.N. Jewels is verkrijgbaar via de webshop en in de eerste Nederlandse I.Ma.Gi.N. Jewels winkel in de Runstraat 29, Amsterdam. Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Kleurrijke tijdloze juwelen met I.Ma.Gi.N. Jewels Gemisphere
Everyday luxury met de I.Ma.Gi.N. Jewels FACETS collectie
I.Ma.Gi.N. Jewels: Colorful Summer Items
Spring Summer '20 collection

LINKS

Website I.Ma.Gi.N
Verkooppunten I.Ma.Gi.N

SOCIAL MEDIA I.Ma.Gi.N. Jewels

 

Ontwerpster Margaux Spruyt begon al op een leeftijd van 10 jaar met het ontwerpen van kralenkettingen die ze verkocht aan vrienden en familie. Op haar 18de begon ze aan een avondschool cursus goudsmit in België, waarna ze 3 jaar doorbracht in Firenze om haar passie verder te zetten. 

 

‘’Met de M. Van Margaux, de G. Van Gilles, zijn we aan dit avontuur begonnen.''

 

Toen goudsmit Margaux haar man Gilles van Gestel ontmoette, die zelf in de diamantindustrie werkte, werd het haar allemaal duidelijk. Een match made in (sieraden) heaven was gemaakt, en samen begonnen ze in 2013 aan een nieuw avontuur: I.Ma.Gi.N. Jewels.