Reis samen met I.Ma.Gi.N. Jewels door de ruimte
terug naar pressroom

Reis samen met I.Ma.Gi.N. Jewels door de ruimte

Het sterrenstelstel, ook wel de Milky Way genoemd, bevat miljarden sterren. Wil je overdag ook deze sterren zien en niet wachten tot de nacht valt? Met de I.Ma.Gi.N. Jewels Milky Way collectie kan dit!

 

De Milky Way collectie bevat kettingen en armbanden verkrijgbaar in geelgoud met grijs, roze of blauw enamel en alle items hebben hun eigen boodschap. Hierdoor worden de sieraden onderdeel van jouw persoonlijkheid. De zon in het roze enamel geeft een energiek karakter weer, de ster in het blauwe enamel staat voor een stralend karakter, en de meerdere sterren in het grijze enamel laten een gevoel van verbondenheid zien. 

 

De sieraden geven een extra touch aan jouw outfit op een verfijnde manier. Perfect voor dag en nacht, en zijn uniek en tijdloos. Ga voor een stoere outfit en combineer het item met andere sieraden, of draag het enkel voor een meer minimalistische look. De ketting met de bijpassende armband is dé aanvulling voor de sieradencollectie van elke vrouw.

 

I.Ma.Gi.N. Jewels is verkrijgbaar via de webshop en in de eerste Nederlandse I.Ma.Gi.N. Jewels winkel in de Runstraat 29, Amsterdam. Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Kleurrijke tijdloze juwelen met I.Ma.Gi.N. Jewels Gemisphere
Everyday luxury met de I.Ma.Gi.N. Jewels FACETS collectie
I.Ma.Gi.N. Jewels: Colorful Summer Items
Spring Summer '20 collection

LINKS

Website I.Ma.Gi.N
Verkooppunten I.Ma.Gi.N

SOCIAL MEDIA I.Ma.Gi.N. Jewels

 

Ontwerpster Margaux Spruyt begon al op een leeftijd van 10 jaar met het ontwerpen van kralenkettingen die ze verkocht aan vrienden en familie. Op haar 18de begon ze aan een avondschool cursus goudsmit in België, waarna ze 3 jaar doorbracht in Firenze om haar passie verder te zetten. 

 

‘’Met de M. Van Margaux, de G. Van Gilles, zijn we aan dit avontuur begonnen.''

 

Toen goudsmit Margaux haar man Gilles van Gestel ontmoette, die zelf in de diamantindustrie werkte, werd het haar allemaal duidelijk. Een match made in (sieraden) heaven was gemaakt, en samen begonnen ze in 2013 aan een nieuw avontuur: I.Ma.Gi.N. Jewels.