I.Ma.Gi.N. Jewels - Ready for a Silky Summer?
terug naar pressroom

I.Ma.Gi.N. Jewels - Ready for a Silky Summer?

I.Ma.Gi.N. Jewels introduceert haar Silky collectie voor aankomende zomer.
De collectie trendy armbanden is in tien verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze bevat de perfecte accessoires voor bij al die zomerlooks die je stiekem al in je hoofd hebt samengesteld voor de warmere dagen die in optocht zijn.
 
It’s in the Name

De naam verklapt het al, de Silky armbanden zijn gemaakt van zijde, geweven sterling zilver en verguld in 18 karaat goud. De elegante armbanden zijn onmisbaar in je juwelenkist. Door de ruime keuze aan kleuren en maten kan je de sieraden combineren met elke look.
 
Laat het zijde om je polsen dansen. Mix en match zilver, goud en rosé goud voor een finishing touch, en je bent helemaal klaar voor de zomer.
 

I.Ma.Gi.N. Jewels is verkrijgbaar via de webshop en in de eerste Nederlandse I.Ma.Gi.N. Jewels winkel in de Runstraat 29, Amsterdam. Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Kleurrijke tijdloze juwelen met I.Ma.Gi.N. Jewels Gemisphere
Everyday luxury met de I.Ma.Gi.N. Jewels FACETS collectie
I.Ma.Gi.N. Jewels: Colorful Summer Items
Spring Summer '20 collection

LINKS

Website I.Ma.Gi.N
Verkooppunten I.Ma.Gi.N

SOCIAL MEDIA I.Ma.Gi.N. Jewels

Ontwerpster Margaux Spruyt begon al op een leeftijd van 10 jaar met het ontwerpen van kralenkettingen die ze verkocht aan vrienden en familie. Op haar 18de begon ze aan een avondschool cursus goudsmit in België, waarna ze 3 jaar doorbracht in Firenze om haar passie verder te zetten. 

 

‘’Met de M. Van Margaux, de G. Van Gilles, zijn we aan dit avontuur begonnen.''

 

Toen goudsmit Margaux haar man Gilles van Gestel ontmoette, die zelf in de diamantindustrie werkte, werd het haar allemaal duidelijk. Een match made in (sieraden) heaven was gemaakt, en samen begonnen ze in 2013 aan een nieuw avontuur: I.Ma.Gi.N. Jewels.