I.Ma.Gi.N. Jewels opent eerste winkel in Nederland
terug naar pressroom

I.Ma.Gi.N. Jewels opent eerste winkel in Nederland

Eind november zal de Runstraat in de 9 straatjes van Amsterdam een juwelenparadijsje rijker zijn. Met al 7 eigen winkels in België, breidt I.Ma.Gi.N. Jewels uit naar Nederland.
 
I.Ma.Gi.N. Jewels, in 2013 ontstaan in de diamantstad Antwerpen, is het geesteskind van twee jonge Belgische ontwerpers, één een goudsmid, de ander een diamantexpert. Alle juwelen van I.Ma.Gi.N. koppelen de uitstraling van luxe sieraden aan een zeer toegankelijke prijs. 

Het merk haalt zijn inspiratie uit de tijdloze elegantie van fijne traditionele juwelen, en het verlangen om moderne designs te combineren met bewezen vakmanschap. Het I.Ma.Gi.N. team houdt zich dan ook voortdurend bezig met de nieuwste trends.

 

Zo voeg je met de I.Ma.G.i.N. Iconic collectie een vleugje stijl toe aan je outfit. Prachtige sterling zilveren ringen afgewerkt zijn met hoogglans 18-karaats gouden beplating en een in 5 kleuren verkrijgbare maansteen. De ringen zijn enkel te dragen, of maak een statement door meerdere ringen in verschillende kleuren te combineren. Om je look compleet te maken, zijn deze ringen ook verkrijgbaar als armband.

 

‘’Een juweel is meer dan een modeaccessoire; het is een verlenging van je persoonlijkheid.’’  - Margaux Spruyt


Voor I.Ma.Gi.N. zijn juwelen veel meer dan modeaccessoires, ze laten je toe om je persoonlijkheid uit te drukken. De collecties zijn in verschillende materialen ontworpen, van sterling zilver en natuurlijke stenen tot 18 karaat goud en diamanten. Dat allemaal voor een onverslaanbare prijs, echte luxe.
 
I.Ma.Gi.N. Jewels heeft reeds 67 verkooppunten verspreid over Europa, 7 eigen winkels gevestigd in België en is verkrijgbaar via de webshop. Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Everyday luxury met de I.Ma.Gi.N. Jewels FACETS collectie
I.Ma.Gi.N. Jewels: Colorful Summer Items
Spring Summer '20 collection
Reis samen met I.Ma.Gi.N. Jewels door de ruimte

LINKS

Website I.Ma.Gi.N
Verkooppunten I.Ma.Gi.N

SOCIAL MEDIA I.Ma.Gi.N. Jewels

I.Ma.Gi.N. yourself

Bij I.Ma.Gi.N. is het ook mogelijk om jouw sieraden te personaliseren en zo een ''one of a kind'' sieraad te creëren. 

 

 

 

 

Over I.Ma.Gi.N.

 

Ontwerpster Margaux Spruyt begon al op een leeftijd van 10 jaar met het ontwerpen van kralenkettingen die ze verkocht aan vrienden en familie. Op haar 18de begon ze aan een avondschool cursus goudsmit in België, waarna ze 3 jaar doorbracht in Firenze om haar passie verder te zetten. 

 

‘’Met de M. Van Margaux, de G. Van Gilles, zijn we aan dit avontuur begonnen.''

 

Toen goudsmit Margaux haar man Gilles van Gestel ontmoette, die zelf in de diamantindustrie werkte, werd het haar allemaal duidelijk. Een match made in (sieraden) heaven was gemaakt, en samen begonnen ze in 2013 aan een nieuw avontuur: I.Ma.Gi.N. Jewels.