I.Ma.Gi.N. Jewels - LOVES YOU
terug naar pressroom

I.Ma.Gi.N. Jewels - LOVES YOU

‘’There is only one happiness in this life, to love and be loved.’’ 

 

Vier de liefde met I.Ma.Gi.N. Jewels en laat je inspireren door de prachtige collecties, in verschillende materialen ontworpen, van sterling zilver en natuurlijke stenen tot 18 karaat goud en diamanten. 

 

‘’Soms wordt een boodschap nog beter gedragen dan uitgesproken.’’

 

I.Ma.Gi.N. Jewels maakt het ook mogelijk om jouw sieraden te personaliseren en zo een ''one of a kind'' sieraad te creëren. Laat een persoonlijke boodschap graveren in een hanger naar keuze voor je zus, moeder of beste vriendin, en laat ze weten wat hij of zij voor jou betekend. Want Valentijn is niet alleen een dag om met je geliefde te delen, maar juist het moment om iemand te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft. 


Wil je toch net even dat extraatje voor deze Valentijn? Laat je dan betoveren door de 14-karaats gouden ketting met gouden hart, voor een rijke en luxueuze uitstraling. Dit prachtige juweel uit de I.Ma.Gi.N. Gold collectie is prachtig in zijn eenvoud, voor een tijdloze doch unieke look.

 

I.Ma.Gi.N. Jewels is verkrijgbaar via de webshop en in de eerste Nederlandse I.Ma.Gi.N. Jewels winkel in de Runtraat 29, Amsterdam. Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Kleurrijke tijdloze juwelen met I.Ma.Gi.N. Jewels Gemisphere
Everyday luxury met de I.Ma.Gi.N. Jewels FACETS collectie
I.Ma.Gi.N. Jewels: Colorful Summer Items
Spring Summer '20 collection

LINKS

Website I.Ma.Gi.N
Verkooppunten I.Ma.Gi.N

SOCIAL MEDIA I.Ma.Gi.N. Jewels

I.Ma.Gi.N. your own

 

 

 

 

 

 

Ontwerpster Margaux Spruyt begon al op een leeftijd van 10 jaar met het ontwerpen van kralenkettingen die ze verkocht aan vrienden en familie. Op haar 18de begon ze aan een avondschool cursus goudsmit in België, waarna ze 3 jaar doorbracht in Firenze om haar passie verder te zetten. 

 

‘’Met de M. Van Margaux, de G. Van Gilles, zijn we aan dit avontuur begonnen.''

 

Toen goudsmit Margaux haar man Gilles van Gestel ontmoette, die zelf in de diamantindustrie werkte, werd het haar allemaal duidelijk. Een match made in (sieraden) heaven was gemaakt, en samen begonnen ze in 2013 aan een nieuw avontuur: I.Ma.Gi.N. Jewels.