I.Ma.Gi.N. Jewels - GOLD & J.U.N.E. Diamonds CollectionI.Ma.Gi.N. Jewels - GOLD & J.U.N.E. Diamonds CollectionI.Ma.Gi.N. Jewels - GOLD & J.U.N.E. Diamonds Collection
terug naar pressroom

I.Ma.Gi.N. Jewels - GOLD & J.U.N.E. Diamonds Collection

‘’Voor onze juwelen zijn de hoogste kwaliteitseisen toegepast, en een onverslaanbare prijs. Dat is wat wij echte luxe noemen.” - Ontwerpster Margaux Spruyt.

 

I.Ma.Gi.N. Jewels heeft de mooiste juwelen ontworpen voor haar GOLD- & J.U.N.E. Diamonds collectie waarbij alle juwelen zijn gemaakt van 14 karaat goud voor een rijke en luxueuze uitstraling. 

 

Voor die extra sparkle, presenteert de J.U.N.E. Diamonds Collectie een reeks juwelen, allen vervaardigt in het hartje van Antwerpen door meester juweliers. Elke diamant wordt geselecteerd voor zijn uitzonderlijke eigenschappen op vlak van cut, kleur, helderheid, karaat-gewicht en oorsprong, en wordt vakkundig gezet in een prachtige, met de hand vervaardigde, 14 karaat gouden structuur.

 

Beide collecties staan volledig in het teken van vrouwelijke elegantie. Prachtig in zijn eenvoud, voor een tijdloze doch unieke look.


I.Ma.Gi.N. Jewels is verkrijgbaar via de webshop en opent eind november een eerste Nederlandse winkel in de Runtraat 29, Amsterdam. Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Kleurrijke tijdloze juwelen met I.Ma.Gi.N. Jewels Gemisphere
Everyday luxury met de I.Ma.Gi.N. Jewels FACETS collectie
I.Ma.Gi.N. Jewels: Colorful Summer Items
Spring Summer '20 collection

LINKS

Website I.Ma.Gi.N
Verkooppunten I.Ma.Gi.N

SOCIAL MEDIA I.Ma.Gi.N. Jewels

 

 

Ontwerpster Margaux Spruyt begon al op een leeftijd van 10 jaar met het ontwerpen van kralenkettingen die ze verkocht aan vrienden en familie. Op haar 18de begon ze aan een avondschool cursus goudsmit in België, waarna ze 3 jaar doorbracht in Firenze om haar passie verder te zetten. 

 

‘’Met de M. Van Margaux, de G. Van Gilles, zijn we aan dit avontuur begonnen.''

 

Toen goudsmit Margaux haar man Gilles van Gestel ontmoette, die zelf in de diamantindustrie werkte, werd het haar allemaal duidelijk. Een match made in (sieraden) heaven was gemaakt, en samen begonnen ze in 2013 aan een nieuw avontuur: I.Ma.Gi.N. Jewels.