I.Ma.Gi.N. Jewels - Coin & Enamel CollectionI.Ma.Gi.N. Jewels - Coin & Enamel CollectionI.Ma.Gi.N. Jewels - Coin & Enamel Collection
terug naar pressroom

I.Ma.Gi.N. Jewels - Coin & Enamel Collection

All about coins
Met de nieuwe French Coin collectie introduceert I.Ma.Gi.N verschillende unieke designs, die perfect te combineren zijn met elke outfit. De sieraden zijn voorzien van subtiele patronen en bezaaid met steentjes voor die extra sprankeling. Elk item is verkrijgbaar in roze, zilver en geel goud. 

 

Enamel
Geen fan van munten? Neem dan zeker een kijkje bij de Enamel collectie. De kleurrijke juwelen brengen leven in deze donkere, winterdagen. Draag deze kleurrijke juwelen overdag met een casual shirt of ’s avonds in combinatie met een chique jurk. De delicate ontwerpen vormen zeker en vast een prachtige toevoeging aan je outfit.

 

I.Ma.Gi.N legt bij deze collecties vooral de focus op schoonheid van eenvoud, maar houdt toch oog voor detail. Door die subtiele verfijning in elk ontwerp onderscheidt dit assortiment zich van alle anderen.

 

I.Ma.Gi.N. Jewels is verkrijgbaar via de webshop en in de eerste Nederlandse I.Ma.Gi.N. Jewels winkel in de Runtraat 29, Amsterdam. Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Everyday luxury met de I.Ma.Gi.N. Jewels FACETS collectie
I.Ma.Gi.N. Jewels: Colorful Summer Items
Spring Summer '20 collection
Reis samen met I.Ma.Gi.N. Jewels door de ruimte

LINKS

Website I.Ma.Gi.N
Verkooppunten I.Ma.Gi.N

SOCIAL MEDIA I.Ma.Gi.N. Jewels

Over I.Ma.Gi.N.

 

Ontwerpster Margaux Spruyt begon al op een leeftijd van 10 jaar met het ontwerpen van kralenkettingen die ze verkocht aan vrienden en familie. Op haar 18de begon ze aan een avondschool cursus goudsmit in België, waarna ze 3 jaar doorbracht in Firenze om haar passie verder te zetten. 

 

‘’Met de M. Van Margaux, de G. Van Gilles, zijn we aan dit avontuur begonnen.''

 

Toen goudsmit Margaux haar man Gilles van Gestel ontmoette, die zelf in de diamantindustrie werkte, werd het haar allemaal duidelijk. Een match made in (sieraden) heaven was gemaakt, en samen begonnen ze in 2013 aan een nieuw avontuur: I.Ma.Gi.N. Jewels.